‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. June 28. 08:28:44 #580

Legyek, szőnyeg, sár...

De jót aludtam. Azt sem tudom hogy kerültem ágyba... ráadásul az enyémbe. A tegnapi nap kicsit fárasztó volt. Reggel korán keltem mert volt egy légy a szobában. A szemtelen kis szárnyas. Vagy a fülemre száll vagy az orromra. Épphogy belekezdtem a vadászatba, apa már emelt hangon sérelmezte, hogy negyedszer ugrok a fejére és ne álljak anya haján. A Zserbó is felébredt... És közösen próbáltuk meg elkapni a legyet. Aztán hipp-hopp kint teremtünk az udvarban. Ha nincs légy, van gumi. Teljes erőből elkezdtem rágni. Hátha ma el tudom tépni. Apa többször el akarta venni, de nem adtam. Aztán ettem, voltam a csajoknál, de megint nem mehettem be. Pedig az egyik annyira szeretné. Délután végig kint voltunk. Anya takarított. Kihozta a szobából a rongyot ami az ágy előtt van. Gondoltam azért teszi ki, hogy játszunk vele. Nagy nehezen sikerült levennem az asztalról. Megharcoltam érte a Zserbivel. Elszakítottuk. Apa nagyon leszidott minket, de nem én voltam.

Bezártak. Nem tudtam meddig leszek bent a szőnyeg miatt. Épphogy befejeztem az ivást, nyílik az ajtó. Anya, apa, póráz, labda, bot. Iráááány a tó. A Zserbi jött, a 3 kinti nagy kutya, meg anyáék. Nagyon jó ilyenkor mert azt csinálok amit akarok. Messze is elfuthatok. Ilyenkor iszom a pocsolyákból, mert amúgy nem szabad. Bele is futok néhányba. Olyan jól csúszik a sár az alján és ha elesek nem fáj. Mire észreveszik, hogy rohanok, már úgyis mindegy és röhögnek. Anya folyton ilyen szavakat hallat, hogy ma nem alszik bent. Az nem jót jelent. Hazamentünk, fürdés, kaja. A helyünkön eszünk, de anyáékkal alszunk. A következő kép most reggel. Megyek gumizni.

Hozzászólások száma: 1

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. June 28. 08:35:27 #18998

De jó neked,te legalább feléred az asztalt,hogy levehesd a szőnyeget és szét is tudod tépni!Azért vigyázz magadra,mert gazdiék mérgesek lesznek.