‹‹‹ vissza Zorka adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta tunci1979 gazdi (Zorka), 2009. September 25. 12:29:40 #2249

Gyermekkorom csínytevései!

Hát elég eleven voltam, és érdeklődő minden újdonság iránt. Gazdianyu és apu sokat dolgozott, és volt hogy 24órát nem láttam őket. A szomszéd néni persze átjött megetetni és megitatni, de ő nem igazán foglalkozott velem. Elvégezte a feladatot és már ment is haza.
Rettenetesen unatkoztam ilyenkor. Anyuéknak nagy körbekerített teraszuk van. Ott laktam akkor amikor ők dolgoztak, és nem voltak itthon. Nagyon féltek attól, hogy el ne lopjanak. Sajnos az már előfordult a baráti körükben hogy a kölyökkutyájuk elveszett, mert kiemelték a kerítésen. De ez a terasz tele volt mindenféle érdekességgel. Rendszeresen szétrámoltam mindent unalmamban. Valamivel el kellett töltenem az időmet, mindig nem lehet aludni sem. Apu mindig megszidott, de anyu megvédett. Őtudta hogy nem akartam semmi rosszat, csak játszottam. Kaptam is mindenféle játékot, hogy elfoglaljam magam. Csipogósat, gurulósat. Hát a csipogósat gyorsan ki is beleztem, mert nagyon idegesített a hangja, de a gurulós az nagyon jó volt. mikor hozzáértem akkor elgurult és én nagy ugatások közepette levadásztam. Anyu azt mondta, hogy labda a neve. Jó móka volt kergetni, mert közben rájöttem, hogy tudok ugatni és morogni.
De a kilógó és lelógó vezetékeknek sajnos még ma sem tudok ellenállni. Le kell rágnom őket. A tövénél!!!!!!! Apu ilyenkor rettentő dühös, nem is merek a szeme elé kerülni. El szoktam bújni a fenyőfa alá, és csak akkor jövök elő ha hallom anyu hangját. Tudom hogy ilyenkor rosszat teszek, de anyu inkább attól félt hogy véletlen akkor rágok meg valamit amikor áram alatt van. Ha valamire anyu azt monja hogy fujj nem szabad és nem az enyém, akkor az a dolog többé nem is izgat. Szeretem nagyon az anyut, mert ő mindig elmagyaráz nekem mindent. De amikor a cserépből kiloptam azt a nagyon szúrós kaktuszt, akkor picit meg haragudott rám. De én éreztem a hangsúlyából hogy mérges, és gyorsan meg is mutattam hová vittem. Végül így dicsérettel zárult ez a csínytevésem, mert ügyesen elpalántáztam a virágoskertben.

Hozzászólások száma: 1

Írta Veronika81 gazdi (Suzy), 2009. September 25. 15:42:28 #120062

Szia Tünci

én most pont ezt csinálom én is rámolok ám a gazdi dolgozzon egy picit rendet kell rakni P