‹‹‹ vissza Minibull Carlos adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vammarcsi gazdi (Minibull Carlos), 2010. February 03. 16:28:20 #5341

Mint a bolondgomba!

Sziasztok!

Hát, úgy csinálok, mint a bolondgomba eső után; csak növök, és növök, és növök. Mármint szélességre!!!! Magasságra nem sokat nőttem, mert még mindig csak 28-30cm körül jár a marmagasságom.... anya nem tudta lemérni, mert nem tudok a seggemen ülni, bocsi.. a lábaimon állni egy percig sem nyugton, vagy ha állok, akkor csalok, mert az egyik lábammal mindig anya lábára állok, és így nem tud lemérni . Szóval már 14 kg körül járok, és kezdek nagyfiú lenni, mert néha emelgetem a lábam pipilésnél .

Otthon a kötélhúzásos játéknál, már nagyon "férfias" morgásom van. A hajnali sétáknálnéha megmorgom a sötétruhás, furaszagú, furcsán mozgó embereket, vagy ha valaki az én parkomon keresztül megy a buszmegálló felé, azt is néha rossznéven veszem.Másképp figyelem a "nagykutyákat" is, és a legjobb barátom is elmenekül előlem ha találkozunk a lépcsőházban. Ha meglát, ki sem jön a folyosójukról, hiába van sétához öltöztetve (minek az a sok gönc? hogy lehet úgy játszani?); inkább visszamegy a lakásba. Ennek meg vajon mi baja???

Anya már látja szomorú sorsomat: senki nem lesz,aki játszana velem majd, mert már most sokan félnek tőlem. Ilyenkor mindig eszébe jut, amit Viki mama írt a honlapján rólam: az alom legerősebbje lenne, ha a többiek nem ugyanezt gondolnák.
Most nincsenek itt a többiek......, de még fajtámbeli sincs a környéken...

Nem tudom nektek mi a tapasztalatotok, de remélem nem én leszek a lakótelep réme .

Ja, itt már megint esik a hó!!

Hozzászólások száma: 3

Írta nyuszó gazdi (RAMBÓ), 2010. February 05. 15:34:41 #321947

Szia Carlos!!
Ne aggódj,mert megfognak szeretni!!Amikor a mamimmal leutazunk Szegedre az ő szüleihez akkor sokat lejárunk sétálni hogy mozogjak,mert panelben laknak a szülők...De amikor sétikálunk nincs olyan hogy ne simogassanak meg..Egyszer jött egy embernéni egy pici babaemberrel,én meg dobtam egy hanyattat és ezerrel csóváltam magam.. És nem bírt nekem ellenálni és a kisemberke sem Ott a környéken mindenki szeret,és irigylik a mamit..Van egy két bolond ölebkutyás akik morognak rám mert én harcikutya lennék vagy mi ...valamii zagyvaságot hordanak össze.....de kit érdekel
a bolondokkal ne törődjenek,legyen büszke rád a mamid!és ahogy megismernek téged,egyre jobban fognak a környéken imádni!!!!


Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2010. February 03. 18:06:45 #318607

Sziasztok Gyerekek! Carlos, neked külön gatula, hogy férfiasodsz! Nemsokára Donnie is, hiszen csak 2 hónap van közöttetek.
Nézzetek rám! Szerintetek,rám ki mondja, hogy aranyos, vagy ki engedi a kutyáját játszani? Az emberek is rettegnek, pedig jó arc vagyok, mint Ti!!

Írta dedinad gazdi (Donnie-Minibull), 2010. February 03. 15:32:46 #318071

Szija Carlos!
Na, ismerős ez a lakótelep réme dolog. Itt is mindenki fél tőlem már most, pedig könyörgöm 3 és fél hónapos vagyok, és játszani akarok!!!
Szerintünk sokszor a gazdikkal van gond, rámnéznek, és nem is engedik oda hozzám a kutyukat. Szerencsére anya barátnőjének van 3 kuyusa, közülük kettő még kölyök, és ő megengedi, hogy játszunk, úgyh ma délelőtt jól kifárasztottuk egymást!