‹‹‹ vissza Minibull Carlos adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vammarcsi gazdi (Minibull Carlos), 2010. March 12. 12:46:27 #6293

ZAKÓKIRÁLY II.

Értetlenül néztem rá...... persze hogy semmi bajom. Na jó, azért egy kicsit meglepődtem, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj.

A ma reggelre virradó éjszaka volt a csúcs. Apa melózott, Rékával és anyával voltunk otthon. Megint felmásztam Apa helyére, és kb úgy fél egy körül, - megint a nagy forgolódás miatt! -zakó volt. Igenám, de most beestem az ágy és a fal közé, és azt hiszem fejjel lefelé, mert a seggem égnek állt, a fejem viszont valami keménybe csapódott, (persze miután lepattantam a falról) ami nem volt más, mint az olvasólámpa talapzata.
Anya felriadt, és röhögőgörcsöt kapott. Ki kellet húznia a fal és az ágy közül, és látta azt az álmos, értetlen, bárgyú fejemet, hogy: naaa, mi történt?????

Természetesen megint kizavart a szobából a helyemre, de talán jobb is így, mert nagyon veszélyes dolog ez az ágyon alvósdi....


Kárpótlásul reggel kaptam anyától egy kis nasit, ami még a szerdai szülinapi ajándékából maradt..... Fini volt. Lehet, hogy folytatnom kellene az ágyról zuhanást? Hátha minden reggel kapok valami fincsit....

Hozzászólások száma: 1

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2010. March 12. 17:26:18 #390306

Hát ez nagyon édes történet! Nem csodálom a gazdi kacaját, jól nézhettél ki magadból Én nem fekhetek az ágyra, csak egyszer próbálkoztam, és a gazdipapa akkorát szólt, hogy azóta (6 éve) meg sem próbáltam.
Azért vigyázz az álmaidra, ne vidd túlzásba, ki tudja, melyik álmodtól zuhansz ekkorát
Kellemes szunyát kívánok és pacsi