‹‹‹ vissza Hiro adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Vicctória gazdi (Hiro), 2014. August 24. 15:49:59 #24364

Majndnem meg haltam

"Tegnap elötti este nagyon rosszul voltam. Reggel felkeltem hánytam, és utánna csak feküdtem, és feküdtem. Az orvos csak késöbb tudodd jönni. Addig a mami gazdi bevitt a szobájába az ágyra. Jó volt ott. Kényelmes meleg puha ágyikó. A puha melegtől kicsit elálmosodtam, és már lecsukodott a szemem. Amikor felkeltem jött az orvos. A szoba ajtóban áll és nézett. Majd egy nagyon nem kedves megjegyzése volt..."harci kutyát nem vállalok. Nem kell hogy megharapjon." Majd a mami gazdi nagyon ideges lett, de az anyukája elküldte a szobából és megbeszélte az orvossal hogy nézzen meg.
Majd azt mondta hogy ha nem állok lábra akkor meghalok. És kevés az esélye hogy lábra álljak, elkéne altatni. Már a reggelt sem kéne megvárni, ne szenvedjek. A mami nem engedte ezt! Késő délután már egyedül voltunk itthon. Csak feküdtünk egymás mellett. Láttam hogy sír, és hogy nem akar elveszíteni. Nem akarta abba hagyni a sírást, csak potyogtak a könnyei. Át ment a másik szobába.
Én egy olyan jó fél óra - óra múlva lábra álltam! Nem szeretem látni sírni anyut! És bementem hozzá a szobába, rá ugrottam és össze puszilgattam
Nagyon megörült nekem! Azóta is amikor meglát az udvaron megemlíti hogy több ilyet ne csináljak vele, nem hagyhatom el soha!
És én soha nem is hagyom el! Mert nagyon szeretem <3 "
Ez volt az első betegsége. És remélem az utolsó is egyben.

Hozzászólások száma: 0