‹‹‹ vissza Misha adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Misha), 2011. May 26. 20:37:16 #15670

Csak erős idegzetűeknek!

Mivel nem szeretnék senkit sem sérteni, megbántani itt a Blökin, inkább a youtube-ra töltöttem föl a videót, melyben Misha elfogyaszt egy szopós egeret.
Ugyan véres jelenet nincs benne, de egyeseket érzékenyen érinthet, ezért kérek mindenkit, hogy csak erős idegzetűek nézzék meg, saját felelősségre!
Ezek a jelenetek egy kígyónak mindennaposat, természetesek, ők így élnek, táplálkoznak, ilyen a biológiájuk. A videót elsősorban azoknak szánom, akik erősen érdeklődnek a kígyók iránt, esetleg tapasztalatcserének más kígyó tartóknak.

Tehát, ha úgy érzi, hogy annyira mégsem kíváncsi, ahogy Misha elfogyasztja élő táplálékát, kérem ne kattintson a következő linkre!


http://www.youtube.com/watch?v=YW6lcrHTm_w

Hozzászólások száma: 4

Írta vorosritty gazdi (Misha), 2011. May 28. 06:39:56 #951054

Köszi Kyra!
Tudom, hogy azok is vannak szép számmal, akik úgy gondolják, mint mi, de sokan vannak akik nem, ezért ez a nagy körültekintés a link körül.
Én is szeretek minden állatot (najó, ez nem igaz, mert a kullancsok igazán eltűnhetnének nyomtalanul).
Kérdezték is már, hogy nem sajnálom-e az egeret? Persze, hogy sajnálom! De kukorica kásával nem fog jóllakni a kígyó és szerintem karalábét se nagyon szereti...
Köszi a kommentet!

Írta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2011. May 27. 14:10:29 #950540

Szerintem sincs ezzel probléma... Ez a természet rendje. Sajnálom az egeret, de az egeret megeszi a kígyó a kígyót meg megeszi egy kígyászölyv... legalábbis a természetben... A természet filmekben is sajnálom a fókákat amiket a kardszárnyú delfin el kap, de attól még szeretem mindkettőt

Írta vorosritty gazdi (Misha), 2011. May 27. 07:41:32 #950344

Szia Sissy!
Köszönjük szépen a kommentet!
Nektek is örömökben gazdag együtt töltött éveket kívánunk!

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2011. May 26. 19:28:17 #950026

Szia!
Megnéztem a videót.Nagyon sajnáltam szegény egérkét. De tudom,hogy a kígyóknak ez a táplálkozási szokásaik.Igazából a göriknek is nagyon egészséges lenne,ha ennének egeret,de én nem kapok mert anya sajnálja őket.
Azért néztem meg a videót mert szeretem a kígyókat,bár nagyon keveset tudok róluk.Régebben én is szerettem volna egyet tartani,de pont a táplálkozási szokásai miatt mondtam le róla.Sajnos én nem tudnám megtenni,hogy élő állattal etessem,az pedig úgy tudom,hogy létszükséglet neki.
Bocsi,hogy így ismeretlenül írtam.
Sok örömet kívánok Misha tartásához,szép kígyó.