‹‹‹ vissza a nyitólapra

Maci

KutyaBerni pásztorkutya
Kora: 9 év 9 hónap 8 nap
Megtekintések száma: 46063
Gazdi neve: Witchqueen részletes adatok »»

Blogbejegyzései

Humorcica-Kacajkutya
2014. március 26.

Megjegyzés
2014. március 07.


2013. június 09.

összes blogja »»

Üzenőfal

Utolsó 10 hozzászólás

Írta Thakyjoe gazdi (Takács Nico emlékére), 2014. július 18. 23:00:12 #1507582

Sziasztok

Drága barátaim nagyon hiányoztatok Nekünk. Mamim nem tudott feljönni hónapok óta a blökire. Régen jártam nálad és gondoltam ma megnézlek.Remélem jól vagytok mert nem láttalak sokáig.Képzeld el új családtagunk van Nudlikának hívják nagyon szeretik a Mamimék. Te hogy vagy és a gazdinak meg gyógyult a keze? Nagyon vigyázatok magatokra. Szép hétvégét kívánunk .

Nico, Macika Nudlika és gazdikáink.

Írta rokyrokko gazdi (Rokkó), 2014. július 15. 21:03:35 #1506571

Édes nagy Maci barátom

Nagyon szépen köszönöm a finom és szép tortát, amit küldtél szülinapomra.

Nagyon szeretlek -ben mindig együtt vagyunk. Édes Mamikádnak sok puszit küldök a finom tortáért. Rokkó !

Írta Angeelina gazdi (Angelina), 2014. július 10. 13:50:03 #1504125

Drága Macikám és aranyos gazdija!
Köszönöm,hogy a sok munka mellett szakítasz időt a fotóversenyre,és szavazó rám. Most már szépen gyógyul a lábam . Nálunk két napja esik az eső igaz ,hogy ilyen zápor eső nem folyamatosan most nagyon kellemes az idő ezt szeretem. Nálatok mi újság látom gyönyörű a virágos kertetek.Valamikor mami meséli ,hogy mi is családi házba laktunk és mióta ketten vagyunk azóta lakunk panelba. Mert egyedül nem tudta volna rendbe tartani és ellet adva. Nagyon bánja már. Vigyázatok magatokra és a gazdira. Szép hetet kívánunk.

Írta Bettusék gazdi (Nyolctesó), 2014. július 09. 08:22:00 #1503554

Kedves Maci barátunk!
Véget ért a nagy kánikula,nagy esőzések vannak felénk. Tegnap sok esett,és ma, most kezdete el,ezért is jöttünk ide szétnézni , hogy mi újság az oldalon. Nagyon örülünk hogy ilyen sok levelünk érkezett,mindjárt válaszolunk is mindenkinek. Majd megmutatjuk hogy "strandoltunk",egyenlőre a maminak nincs ideje foglalkozni a videókkal, a lényeg hogy velünk foglalkozzon. Igen mi az előtérbe szoktunk lenni,ott elférnénk akár mindnyájan,de mindenki nem akar ott lenni közülünk. Meg van, hogy ki kivel szeret játszani és lenni,évek óta így van ez már. Szép napot,és puszilunk!

Írta Angeelina gazdi (Angelina), 2014. július 04. 15:00:06 #1501689

Szia Macikám !
Köszönöm a látogatást örültem neki. Sajnos a lábam nagyon nehezen gyógyul. De bízunk benne,hogy eljön az idő hogy újra a régi lesz. Nagyon szép hétvégét kívánunk .
Neked és a családnak.

Írta Bettusék gazdi (Nyolctesó), 2014. július 04. 06:37:08 #1501299

Szia Macikám!
Tudod nekünk a hónap elején mindig mozgalmasabb az életünk,és a gazdink is siet,hogy ne a nagy melegben kelljen neki dolgoznia.Képzeld! Véletlenül rossz helyre léptünk be a fészen, majd "kijavítjuk" ha azóta nem tették ki a szűrünket,pár napja jelentkeztünk. Azt nem értjük mi a gond velünk,ennyi év után igazán unalmas,hogy van 1 aki nem tudja túltenni magát a sérelmein,és mindig azzal a már régen "lefutott" dologgal jön. Ráadásul "küldözgeti" hozzánk a barátait,remélve hogy megtud valami infót,és azt másképp adja le az egész világhálón.Mi nem mentünk le semmit a gépre,vannak akik itt nem értik az egészet,amúgy meg mi sem értjük,hogy miért volt baj az hogy mi oda akartuk adni 2010-ben a második nyereményünket a Paksi menhelynek,na persze a nyereményből nem sok minden lett,de ezt mindenki tudja,te is hiszen te is nyertél egy versenyt. A gazdi ott hibázott hogy ezt kijelentette,hova szánja a nyereményt,mert másképp talán nem lett volna semmi baj.Igaz az a közmondás,hogy "hallgatni arany". Úgyhogy ezentúl szép csendben fogjuk az ilyen dolgokat intézni,mert mi csak az örömünket akartuk megosztani,és itt "dicsekvésnek lett lefestve". Neveket nem írunk,de ha valaki kíváncsi szívesen megírjuk priviben,nehogy avégén jelentsenek személyeskedésért,és nem szeretnénk megbántani pár idős gazdit sem. Tudjuk mi a tisztelet,és meg is adjuk,ha az kölcsönös. Szívesen jártunk ide be régebben minden nap,akár többször is,de rájöttünk arra sajnos hogy az itt lévő barátoknak,csak a "töredéke" aki tényleg a barátunk,ők pedig megtalálnak minket bárhol,úgy az utcán,mint telefonon,vagy más közösségi oldalakon. Nagyon sajnáljuk,hogy "te lettél a bűnbak" mindenért pedig te csak jót akartál. Jellemző az internetre ez a viselkedés,egyébként meg egészségesebb nem itt ülni,ha nem akarunk időnap előtt segédeszközökkel járni. Tudod! Mozgásszervi bajok,emésztés stb... Szép napot kívánunk,és puszi!

Írta Angeelina gazdi (Angelina), 2014. július 02. 17:08:14 #1500735

Szia Macikám és aranyos gazdija.
Drága barátom nagyon régen jártam nálad,de azért sokat gondolok rád.Mert én és mamikám nagyon szerezünk.Csak mégis valami miatt kerülgetjük egymást. Mi nem haragszunk senkire,csak ara figyeltünk fel ,hogy el vagyunk kerülve. Valami oknál fogva,nagy ívben elvagyunk kerülve a versenyeken vetül észre.Magamról csak annyit nagyon fájnak a két hátsó lábaim.És a jobb elsőbe belement egy toklász és meg kelet műteni ahhoz hogy ki vegyék nagyon fájt és képzeld mami kötözgette és de sajnos szombaton újra meg műtóték,mert fel gyűlőt és most gyógyulgat de nagyon lassan, már tudok rajta menni csak még egy kicsit váladékozik.Legyen nagyon szép a hetetek. Öleljük és pusziljuk a családot. Gyönyörűek a virágok.

Írta Bettusék gazdi (Nyolctesó), 2014. július 02. 09:13:01 #1500574

Megyünk most már Maci,mert sok dolgunk van! Puszi még egyszer!

Írta Bettusék gazdi (Nyolctesó), 2014. július 02. 09:04:19 #1500573

Szia Maci barátunk!
Kaptunk leveleket,amelybe az volt,ha nyilvánosan szavaznak nekünk,azokat itt bizonyos tagok kiközösítik.Mit szólsz hozzá? Szerintünk felháborító,azért mert ránk szavaz,törlik,vagy nem állnak vele többet szóba. Szóval ezért szavaznak "jelzés nélkül", nem mutatják meg hogy ki volt,de nem baj,mi nagyon szépen köszönjük a kedves "ismeretleneknek" a támogatásukat. Szerinted ezt itt egyáltalán tudják,és ez "blökishez méltó" viselkedés? Mert nekünk azt írták hogy viselkedjünk úgy, hogy az blökishez méltó legyen,és ezért mi nagyon igyekszünk. Képzeld! Még a fészes blöki csoportba is beléptünk,hogy tudjunk szavazni,vagyis hogy lássák azt hogy mi is szavazunk,mert mi annyira szeretünk játszani. A gazdival is játszunk,nem érdekli hány éves ő,mert másképp nem érdemes kutyákat tartani,csak akkor ha sokat foglalkozik velünk,és szeretget minket egész nap. Most nem hozunk gazdis képeket,nehogy a végén félreértés legyen, mamink nem akarja "fényezni" itt magát. Sőt ki is töröljük az összes személyes képet nemsokára,hiszen az oldal az állatokról szól,vagy nem? Mi is befőztünk sárgabarackot lekvárnak,de nem töltsük fel,mert az nem ide való,semmi köze nincs a blökihez.Nem neveztünk be,úgyhogy nyugodtan végezd csak a dolgodat. Legyen szép napod,és puszilunk benneteket!

Írta nari99 gazdi (Snoopy és Jojo), 2014. június 23. 13:29:23 #1498156

Szia Maci!
Phúú d erég nem voltunk, erre amit nagyon sajnálunkRemélem nem haragszotok.Amúgy, hogy vagytok?Nálatok jó az idő?(Nálunk kutyasétáltatáshoz pont alkalmas, de fürdetéshez nagyon nem)

összes hozzászólás (300)