‹‹‹ vissza Tejföl adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. September 27. 22:36:33 #10881

Macskajaj

Talán jobb lenne, ha a következő pár bejegyzést gyengébb idegzetű társaim nem olvasnák, mert az élet még nekem sem fenékig tejfel , s most szörnyűséges történteim osztom meg veletek. Most nem a minden napi kiskutya balesetekről akarok szólni, mint mikor leestem az ágyól vagy bevertem a buksim a radiátorba, nem ezek sokkoló törpénetek.

Kezdjük talán a leg kevésbé meghökkentővel: én mint kedves illedelmes kutyus lány szombat délután hosszú sétámat töltöttem szüleimmel mókáztunk, szagolgattam meg minden amikor feltünt Ő az Őrült Agresszív (sztem tuti igy hívják) amugy egy macska (tegyük hozzá, hogy szivesen kergetem a cicákt, de pusztán sportból nem bántom sose őket) szóval az illetőt is megkergettem picit, ő befutott egy házba, én pedig büszkén tovább indultam, meg volt a testedzés! Alig tettem néhány lépést mikor az a pszichopata rám támadt és meg is karmolt, vérzett is a nózi, anya gyorsan felkapot ,apa meg elkergette a bestiát. Akkor megfogadtam, ha Trutyi bratyóm ( Shar- pei harci kutya meg minden) itt lesz majd meg tudja mi az a macsakajaj!

Hozzászólások száma: 1

Írta fantagazdi gazdi (Fanta), 2010. September 28. 20:20:56 #676080

tanulság ne kergesd a macskákat. a macska ilyenkor logikusan védekezik . Szóval sétálj pórázon, ha még nem megy a behívás.
selejt sharpei