‹‹‹ vissza Tejföl adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. September 30. 22:42:30 #10917

Tejföl a komisz!

Tudom, hogy így kívülről nem látszik, de bizony nagyon komisz kiskutya is tudok lenni. Tudjátok, nekem olyan szerencsém volt, hogy míg kicsi voltam vagy anya vagy apa vagy valaki szinte mindig velem volt, s mikor valamiért nagy ritkán magamra hagytak, nagyon szomorú voltam. Először sírtam, ugattam, hisztiztem... De aztán, úgy döntöttem betelt a pohár, ha ők így hát én is, szóval válogatott komiszságokat eszeltem ki.
- először csak lightosan mint egy balesetnek álcázva ido pipiletem vagy kakiltam valahova ( akkor még nem rég lettem szoba tiszta)
- aztán gondoltam, hogy haha miezitt egy jó kis papirtörlő tekercs? Mi lenne ha apró miszlikekbe szakítanám, tépném?? (megjegyzem ezzel az ötletemmel hatalmas elismerést arattam) a fürdőt és a folyosót is beboritottam a cafatokkal
-aztán esett úgy hogy már feltudtam ugrani a dohányzó asztalra ott volt aztán kánaán, először befaltam a sósmogyit, aztán én ez trrue story kibontottam 2 csokit a papirból és befaltam, aztán hát találtam még valamit, jó illata volt olyan gyümölcsös meg minden gondoltam ha ilyen jó az illata tuti finom... Tévedtem, de ekkor meg jöttek anyuék, akkor mondták meg, hogy az illatgyertyából hraptam egy isteneset, de nem kellet sokat aggódni, hogy valami bajom lesz tőle, semmi perc alatt kihánytam az összeset
- de az én torkosságom ez után sem érte be akár mivel. Anci olvasta valahol, hogy ha kiszárad a macsom, vazelinnel kell kenegetni, azt imádtam mert szerintem csuda finom. Egy újabb ovatlan pillanatban mikor magamra hagytak, hosszú kutató munka és expediciók után RÁ találtam, tubusban volt, de az én fogaimnak nem jelentett kadályt, benyomtam egy jó adagot, aztán meg ki... 2 napig volt hasmenésem, azóta is találgatják a szülők, hogy egy ilyen pici kutya hogy szedte le a 3. polcról azt a tubus! de ez maradjon az én titkom!

Hozzászólások száma: 0