‹‹‹ vissza Tejföl adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Zsoffancs gazdi (Tejföl), 2010. November 29. 19:07:40 #12179

Szófogadni én ma nem!

Hát tömören így lehet összefoglalni a hétvégi teljesítményem a kutya sulin, anya teljesen kiakadt rajtam. Az úgy volt hogy már nagyon rá voltam készülve a sulira, haverok meg minden, de mikor oda értünk kiderült, hogy áttették a suli szóval lekéstük, s bár megtartották nekünk az órát a haverok nem voltak ott, egy kutyus volt csak aki szintén lekéste de őt nem szeretem. Szóval én úgy gondolatm ez így nem ok, menjünk inkább cimibzni az ovisokhoz, de persze nem mehettem. Mire anya a virslivel rávett, hogy figyeljek rá, meg jött egy új kutyus aki persze sokkal izgibb volt mint a suli, szóval szét estem na... Még azt sem csináltam meg amit egyébként röhögve. Anyu teljesen kiakadt, ráadásul a végén olyat kellett volna, hogy elengednek majd néhány perc múlva anya magához hív, én meg van, hogy oda se bagóztam, csak az ovis kis haverom érdekelt.
Anya elkeseredett, azt mondja nem tudja van e értelme az egésznek ha csak akkor csinálom mikor kedvem van . Én imádok járni a kutyusok miatt... Ha jó leszek jövőhéten talán nem mond le rólam?!

Hozzászólások száma: 1

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2010. November 30. 14:48:08 #752043

Szia Tejföl!

Megmosolyogtattál Én megtanultam,ha a gazdi hiv,oda kell mennem,mert ha nem,jaj nekem. Persze nem mindegy,melyik gazdinál. Mert anyánál tök mindegy,h mit mit csinálok,sosem bánt. A másik gazdinál észnél kell lennem. Ha téged is egyszer kétszer elkalapálnának,biztos jobban szót fogadnál. Bár én nem kivánom neked,meg tudod,nekem jobban kell a szigor,mert én nagy kutya vagyok. Legyél jó kiskutya,és ne hozzál anyádra szégyent. Szép napot!