‹‹‹ vissza a(z) Általános fórumhoz

Benevezett fotók a versenyre és szavazások fórum

Írta papmarcsi gazdi (Léna), 2018. June 30. 08:49:57 #874968

Mióta lehet hirdetéseket közzétenni a Blökin?
Tudja valaki a választ?

Írta lurad gazdi (lurad2punk), 2018. June 27. 04:25:16 #874959

Gyors hitel 24 Alkalmazzunk most rugalmas személyi kölcsönként. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget. [email protected]





A gyors hitel-alkalmazás 24 személyi kölcsönként

Rugalmas. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre.



Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget.



Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá.



Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget.
[email protected]

Írta Palánkiné gazdi (Kormi emléke - Micó), 2018. June 08. 06:13:10 #874892

1-2 ÉVEL EZELŐT NEM KELLET VOLNA ILYEN SZABÁLYZAT ?? ÉVEKEN KERESZTŰL CSAK Ő LEHETET ELSŐ , MERT HA NEM AKKOR KIBORÚLT A BILI . NEM ELÉG CSAK FELDOBNI EGY KÉPET ÉS VÁRNI A SÜLT GALAMBOT , AZÉRT TENNI IS KELLENE . IGAZ MINDENKINEK A SAJÁTJA A LEGSZEBB AKKOR PONTOZNI SEM KELL SENKIR , DE AKKOR NE VÁRJA , HOGY ELŐRE NYOMJÁK . ÉN A KÉP NÉLKÜLI REGISEKET TÖRÖLNÉM ÉS AKI NEM NEVEZ NE KRITIZÁLJON , HADJA A JÁTÉKOSOKAT JÁTSZANI ÉS NE USZÍTSA A JÁTÉKOSOKAT ÖSSZE . NEKEM NEM HIÁNYZIK AZ AZ 1-2 PONT , ÉN CSAK EGYET TUDOK ADNI A JÓ KÉPEKRE , NINCS TÖBB REGISZTRÁCIÓM , HIÁBA VAN KÉT CICÁM DE EGY EMAIL VAN . A BARÁTAIMNAK NEM SZÓLOK , HOGY NE SZAVAZZANAK , NEM TILTJA SZABÁLYZAT , ADDIG SZAVAZHATNAK AKIKRA AKARNAK .
MEGKÖSZÖNÖM A PONTOKAT ÉS TOVÁBBI JÓ JÁTÉKOT A BECSÜLETES JÁTÉKOSOKNAK .

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2018. June 07. 18:03:38 #874891

Velem is előfordult, hogy 24 órán belül adtam a nevezett fotókra pontot, mert nekem ez tisztelet adás, a verenytársak felé- kivétel, aki sérteget. Egyik este későn jutottam oda, hogy pontokat adjak, és másnap viszont nagyon korán beléptem és pontoztam. Jót nevettem, mert a két pontozás között alig néhány óra volt, de az egyik -mondjuk- hatodikán, a másik már 7.-én lett érvényes szavazás.

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2018. June 07. 17:59:06 #874890

874889 , A mondatomat nem fejeztem be, amikor az Adminra akartam hivatkozni, egy pillanatra áramszünet lett. Aztán úgy döntöttem, nem folytatom, legalább lesz mibe belekötnöd. Amikor a Marci ezt a levelet írta, - ott a keltezés világosan - akkor még nem volt barát, és hogy mikor lett az, ezt nem tudom. Igaz, vannak akik neveznek, örömmel megmutatják a kedvec fotóját és nem érdekli őket hogy mennyi a pontjuk. Nem elégedetlenkednek, elfogadták, hogy ilyen a blöki. Nekem is egy regisztrációm van, és azon a két kutya - Bleki és Bolygó - . Nincs nagy családom, és nincsen nagy baráti köröm sem, akik csak azért regisztráltak volna, hogy Bolygónak pontot adjanak. Még csak olyan ismerősöm sincs aki megmondta a jelszavát, hogy a regisztrációjával élve pontozzak, akire akarok. Sokat adnak arccal pontot és vannak akik privátban megírták a pontjukat, de nekik elegük lett a privát számonkérésből, hogy xy-ra miért nem szavaznak. Hát ezért inkább nem írnak nevet, mert azt látják, hogy nálam megy a sasolás, mert ugye a Bolygóék a csalók , mindenki más a becsület szobrához álll majd modellt aki bennünket csalónak nevezett. Nem is nevezel már egy iedeje, akkor pedig mindegy lehet, hogy kinek mennyi a pontja, és ki kivel és hogyan tart kapcsolatot. Az a levél, pedig valós, remélem nem vitatod ezt is, de ennyi idő alatt még nem magyarázta meg, hogy miért írta. Gyorsan megnézted, hogy a Bolygónak Marci a barátja-e, neked ez volt a fotnos, de hogy a Bolygót valaki lehülyézte előzmények nélkül, ez normális a te megitélésed szerint. Aki itt nem nevez, annak pedig mindegy lehet, hogy ki mennyi pontot kap. Szavazzon akire akar, ehez van joga.

Előzmény: #874889

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2018. June 07. 13:36:34 #874888

Cavargó Kormos gazdija, ennek a levélnek az íróját nem ismerem, az állataink nem "barátok" a blökin. Nem tudom mivel érdemeltük kis a leveleét, de nem is fontos. Na én ezért nem fogok rá szavazni, mert nem tisztességes, egy sértegető cicát támogatni nekem nem öröm. Tudomásul vettük, hogy nem szerethet mindenki, neki vannak barátai, majd azok szavaznak rá. Írhatja a fenyető leveleket is ! Ez is a blöki.hu de csak a vastagon szedett karakterekkel kiemeltek neked a fontosak. Nagyon régi tagja vagy a blökinek, de most mégis elfelejtetted mik is voltak amikor a Maci+Ördi keseritette meg a blökin sok gazdi életét. Hát próbálj meg emlékezni, ha nem esik nehezedre. Bolygót is megtalálta anno valaki, aki kiemelte a fotó pontjait, mert akkor rájött, hogyan lehet a rendszer gyenge pontjaival visszaélni. Akkor kaptunk mi is rengeteg sértést, és arra is emlékeszem, hogy akkor megvédtél. Nem a pontokat kellene nézni, hanem a fotókat. Nem csak az a fotó jó, amit kiemeltél, de az nem kapja az arcnélküli pontokat tizesével név nélkül. Hát ez zavar itt sokakat. Annyi szép dolog van itt is, ne emészd magad feleslegesen. Az admin

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2018. June 06. 05:04:58 #874886

Itt akkor se volt béke, amikor 200 nevező volt, mert egyszerűen nem tudnak "versenyezni" sokan. Nem a szép fotókra szavaznak, hanem a baráti körök juttatják a fotókat dobogóra. Ez mindig is így volt, akkor is, amikor éppen másnál fordult elő, hogy olyan fotó nyert, ami alig volt köszönő viszonyban a témával. Egyet kellene tudomásul venni, hogy itt a szabályt a tulajdonos hozta, és ezzel kell gazdálkodni. Akinek pedig ennyire nem tetszik, az törölje magát, mint ahogy megtették sokan, akik régebben voltak itt uralkodók. Engem nem zavar, hogy ki ad pontot és ki nem, nekem egy a fontos, hogy találjak minden héten a témának megfelelő képet. Kívánok jó játékot, békés együttélést a weboldalon.
Szeretettel : Bolygóék

Írta gombika gazdi (Rocky), 2018. June 02. 18:04:26 #874884

Sziasztok Kedves Játszótársak és Barátok!
Sajnos nekem is változó,mikor tudok itt lenni,de igyekszünk jelezni a pontjainkat különböző helyeken,mivel pl. ma sem engedett jelet tenni,de a pontokat sikerült kiírni.
Bárhol,ha zöldet jelez a gép az még nem jelenti,hogy el is érhető vagyok,attól függetlenül,hogy nem játszunk igyekszünk minden szép fotóra szavazni!Szép hétvégét kívánunk mindenkinek! Rockyék

Írta Pálné gazdi (Cilike), 2018. June 02. 16:04:58 #874883

Így igaz és akkor kell kint végezni amikor szép idő van. Neked is jó hétvégét!

Előzmény: #874881

Írta Angeelina gazdi (Angelina emlekére), 2018. June 01. 16:48:24 #874881

Köszönjük szépen. Hisz most sak a munka ha valaki kertes házba lakik.megétjük.Szép hétvégét kivánunk puszi.

Előzmény: #874880

Írta Pálné gazdi (Cilike), 2018. June 01. 13:38:32 #874880

Kedves blökis csoporttagok mindenki fotójára mindig szavazok de ne haragudjatok hisz állandóan nincs annyi időm, hogy még ki is irjam. Ha elfogadjátok igy is a szavazataim akkor örülök. Akik neveznek azok úgy is végig kisérik a szavazatok alakulását és láthatják a szavazat számok emelkedését is.

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

ajRhMXByOW1zbmp1c2RzdW50dW9qdThxajA=