‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. January 24. #1107

Erzekeny pocakos labrador

Sziasztok,
van egy 10 eves labink, mint a kepen is latjatok aki idorol-idore v felfal vmit mikor nem latjuk, ( v mikor latjuk is, neki tokmindegy..) es emiatt utana par napig a viz sem marad meg benne. nem tudtok esetleg vmi termeszetes fuvet, teat, modszert, amivel ki lehet ilyenkor "fertotleniteni" a pocakjat, h mihamarabb rendbe jojjon?
par honapja atment egy komplett hetes infuzios torturan is, mert szuperelharapodztak az indulatok benne. (most nem erre az esetre gondolok, csak a light-osabb hasmeneses hanyos verziora)
esetleg vmi speci kajat ha tudtok ajanlani, ami idosebb de aktiv, megis hizasra hajlamos kutyusnak kivalo lenne?

koszi elore is. minden otletert halas vagyok.

udv

zsu es sam

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2012. January 24. #6560

ACC, Fides Sensitive, Acana lamb&rice, happydog naturcroq amiket javasolnék.

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2012. January 24. #6554

leginkább ne egyen egész nap lehetőség szerint, ha kertbe tartjátok akkor ne legyen kint egész nap kaja neki, az sem tesz jót, ha egész nap a neki való táplálékot eszi.

Egy nap egyszer etessétek, akkor is érzékeny gyomrúaknak való táppal, ami kíméli a bélrendszerét. Idős korban nem jó már sajnos a tápanyag felszívódás, így nagyon megviseli a szervezetét a nehéz kaja.