‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. February 11. #1148

Ettöl nem lehet baja?

http://www.pcas.hu/index.php/hasznos-oetletek?start=37
zserbóék már nagyon szagosak, és ezt találtam rá, de azért megkérdezem, nem lesz-e bajuk tőle.

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2012. February 11. #6782

lakásban tartott kutyák esetében maximum 3-4 havonta jó a fürdés.

Ha a bundájuk koszos, elég nedves ronggyal áttörölni.

Én nem szeretek semmiféle vegyszert, se száraz sampont semmi mást használni fürdésen kívül, mert a mai kutyák jóval érzékenyebbek, könnyen válnak allergiássá, szednek össze szőr -bőr betegségeket, így jobb kerülni minden ilyen terméket.

Válaszolta sziszike1987 gazdi (Kira), 2012. February 11. #6771

azt elfelejtettem,hogy már annyiszor mondták hallottam,hogy nem kell állandóan fürdetni a kutyát hanem elég , ha időnként szódabikarbónát dörzsölünk a bundájába, és utána alaposan kikeféljük. Ez tisztit és dezodorál is egyben. de én még nem próbáltam!!!

Válaszolta sziszike1987 gazdi (Kira), 2012. February 11. #6770

Teljesen igaza van Fülöpnek!!a sok fürdetés nem jó nekik mert ahogy ő is mondta kivonja a Faggyút a bundából!!!és Só??hát nem azért de eléggé bizarr!!
a kutya lába sem bírja a sót de még a Bunda!!szerintem ezt a sampont felejtsd el!!!a baba hintő por tényleg jó de csak száraz bőrre!!mivel az én kutyám bőre sajnos száraz a doki ezt ajánlotta!!meg a nerc olajos spray-t!!!minden féle jó minőségű sampon kapható már és szinte minden bajra!!!szerintem várj a fürdetéssel még!!!de ha muszáj megfürdetni akkor jó meleg legyen nekik és szintén Fülöpöt ismételve mosd jól át a bundáját nehogy bőr irritáció lépjen fel!!!amúgy benti kutyusok?