‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Kriszti2 gazdi (Cila és Cirmi), 2012. March 04. #1198

Kutya, macska

Azt seretném kérdezni hogy ha tavasszal elhozunk egy kiscicát és egy kiskutyát külön helyről összeszoknának? és hogyan lehetne ezt megkönnyíteni?

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kriszti2 gazdi (Cila és Cirmi), 2012. March 06. #7083

A kérdező hozzászólása:

Köszi és még tudnátok olyan kutyafajtát mondani ami közepes termetű és könnyebben kijönni vele?

Válaszolta rexsona gazdi (Szultán), 2012. March 04. #7072

Semmi gond nem lesz ha mind a kettő kölyök.A gazdi cicáival szinte eggyütt nőttünk fel és jól megvagyunk.Sose bántanám őket,na de ha idegen cica téved arra akkor aztán kimutatom ki az úr a háznál.

Válaszolta Dara gazdi (Dara), 2012. March 04. #7071

A mamám kutyája már nem volt kölyök mikor a házhoz cica került,de hamar megértették egymás nyelvét és azóta elválaszthatatlanok. Ha odafigyelsz ,h mind a 2 ugyanannyi törődést kapjon szerintem még a féltékenykedésekkel sem lehet baj. Sok szerencsét!!! :)

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2012. March 04. #7070

Még mind a kettő kölyök? Nagyon könnyen össze fognak barátkozni.Elsőre lehet,hogy a cica egy kicsit tartani fog a kutyától,de hamar rájön,hogy nem kell.Jókat fognak együtt játszani.Mikor hazaviszitek őket játszatok közösen,mind a ketten ott legyenek.