‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte dóka gazdi (Tyson), 2012. May 01. #1367

Hogy tudnám leszoktatni?

Tyson folyton ugrál és csak ugrál sose viselkedik rendesen a vendégek közelébe . ezért be kell zárni és mindent be tud tanulni csak azt nem hogy ide adja a játékot ha kérem mert nagyon félté és az apugazdit 'útálja' mert ha be akarja zárni ty-t a kennelbe morog ugat és ugrál de akkor is ha apával játékként bunyózunk fojton meg akar védeni apától de nem lehet leszoktatni + ugyan ezt müveli kutyák és emberek közelébe már társaságba sem szeretem vinni mertm húz is mellesleg .

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta dóka gazdi (Tyson), 2012. May 05. #7929

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a válaszokat de ha 2-en vagyunk akkor normális és vagy 10 trükköt tud de nem tudom___-

Válaszolta Lilkababa gazdi (Lilike), 2012. May 02. #7889

Ez komoly probléma ,kezelhetetlen és nincs tanítva.Nem tudom,h van-e lehetőséged tanítani iskolába,tanult oktatók segítségével,mert én úgy látom...ez a szitu így idővel csak romlani fog,arról nem is beszélve,h ez a kutyának sem jó és később neked sem a családodnak sem :)

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. May 02. #7886

A problemad sajnos nem csak egy-ket dolog leszoktatasa ahogy olvasom.
A csaladban valoszinü senki sem tudja a kutyat kezelni.
Nincs olyan szemely nalatok akit a kutya el tud fogadni megfelelö fönökenek,ezert nektek kellene a legtöbbet valtoznotok.Az egesz gazda-kutya viszonyt elöször helyre kellene tenni.