‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. May 15. #1412

Segítsetek!!!

Ideiglenesen nálunk van egy kutya de pénteken a szüleim az utcára akarják kidobni!!persze ellenzem de nem tudok mit csinálni a menhelyeken teltház van.bárkinek kell ideiglenesen vagy örökbe egy nagytestű házőrzőnek nem alkalmas(túl barátságos)kan kutya kérem jelentkezzen.küldjön üzit.a kutyát brunónak kereszteltük de más névre is hallgat.kiscicákat szereti a felnőtt macska ha nem fut előle nem kergeti.de amúgy nem bántja.ha a többi kutya nem domináns vele akkor mindennemű kutyával jól kijön.

kategória: kutya, válaszok száma:1, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Barbie0217 gazdi (Lola), 2012. May 15. #8089

milyen kutyus van nálad? tedd fel ide.: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10990
mindent írj le róla pontosan. pl: h kan/szuka,van-e nyakörve/chipje/tetoválása,van-e ismertetőjegye,hol találtad,mikor,meg egy telefonszémot h tudjanak elérni.
A helyezéséről meg keress a faludba/városodba egy olyan gazdit aki addig magánál tudja tartani míg nem lesz meg a kutya gazdija.14 nap után elvileg új gazdát is lehet neki keresni DE fontos h betartsátok a 14 napot! És egy év után is kötelesek majd vsszaadni az igazigazdájának.