‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. June 20. #1526

Miért csinálja?

Sziasztok!-június 17.-én nagyon meleg volt és szipi anyukámmal szoktuk fürdetni de ő nem volt otthon.egy vödörbe félig engedtem vizet,kiraktam a napra és másfél óra múlva felmelegedett.leöntöttem szipit vele,és erre ő a másik kutyámba:snoopy-ba beleharapott,de úgy,hogy elkezdett sántítani!lett is a lábán egy kicsi seb,de azt gyorsan lefertőtlenítettem.nem értem miért csinálja ezt szipi mikor snoopy semmit sem csinált vele csak kb.:5 méterre volt tőle és rá mérges nem pedig rám!:(

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. June 22. #8523

Már egyszer írtad, hogy problémák vannak a két kutya között. Ha azokat nem oldottátok meg, akkor azért. Nálunk fürdés után a kutyák totál felpörögnek: rohangásznak meg minden. Szerintem ő így vezette ezt le, s ha fennálnak a régi viszonyok, akkor ő azért tette ezt, mert szerinte megteheti. Kutyák között is létezik szimpátia, ha két kutya nem kedveli egymást, de együtt vannak tartva, s a kettő közül az egyik (s nem a gazdi) a domináns, akkor ilyenek történnek.

Válaszolta megyerizsuzsanna gazdi (Rex), 2012. June 21. #8513

hát lehet azér mert azt hite ö öntöte le vizel vagy fétékeny volt valamire

Válaszolta cseszti1234 gazdi (kleo), 2012. June 22. #8526

mert meg ilyet!! hirtelen érte hogy leöntötted!!!!!