‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Bageee gazdi (Frankie), 2012. July 18. #1612

Hányás,híg széklet. okok?

Frankie heti 2x-3x hány füvet és van amikor híg a széklete is. ez lehet ételallergia vagy mitől van? súlyos?

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. July 18. #8946

A fűhányás nem gond - van, aki sose hány, és van olyan kutya, aki kifejezetten szeret hányni. A kutyáknál a hányás tök természetes dolog, ráadásul tudják direkt is csinálni, hisz egy természetes falkában a táplálékot felhányva etetik azokat, akik nem voltak ott a vadászaton. A véres hányás probléma, vagy ha több, mint egy napon át többször hány.
Széklet: mennyire híg? Mármint, ténylegesen folyós? Az sok dologtól lehet, de ha egy kis túlfőzött rizs diéta elmulasztja, akkor nem súlyos. Meg mennyire gyakori? Az ételallergia leginkább a szőrön/bőrön ütközik ki, amennyire én tudom.

Válaszolta KatkaGege gazdi (Joker), 2012. July 19. #8956

A fű hányás nem gond, ha nagyon híg a széklet víz szerű akkor vidd orvoshoz és kap inyekciót ami rendbe teszi. Viszont ha nem annyire vészes akkor 1 nap diéta (semmit nem ehet) másnap egy kis háztartási keksz. Ha már javul harmadnap akkor mehet a sima táp. Értelem szerűen ha nem javul akkor orvos.

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. July 19. #8957

Szia nekem az lenne a kérdésem mi előtt bármit mondanék hogy mivel etetitek pontosan a kutyust?