‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. July 22. #1621

Szerintetek komoly dolog? :(

Szofi mellső lába tövénél találtunk egy kisebb gümőt,ami nem különösebben kemény,de már ki volt kicsit dörzsölve,és kicsit vérzett.be kentük ilyen gyulladáscsökkentő kenőccsel.
nem tudjuk,hogy mi lehetde egyáltalán nem fájlalja,engedi megfogni,kedve étvágya ugyanolyan,semmi nem mutatkozik meg abból,hogy beteg lenne,de azért aggódok.tegnap fedeztük fel...
szerintetek rosszindulatú csomó? holnap meg lesz nézetve állatorvossal egyébként,de gondoltam megkérdezem mert féltem vagy megcsípte vmi?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. July 23. #9010

Én a legtöbb gyulladáscsökkentő kenőcs leírásában azt olvastam, hogy nem szabad vérző sebre kenni, arra ott a Betadine. Nem biztos, hogy két nap alatt komolyan nőnie kéne, ám ha úgy látod, hogy megy össze, biztos nincs nagy baj. Adj neki kalciumot, van ilyen ampullás formában is, azt könnyebb beadni - lehet, hogy valami megcsípte, egy kis kalciumtól meg nem lesz semmi baj, akkor sem, ha nem csípés. Ha pár napon belül nem javul, vidd állatorvoshoz.

Válaszolta rexsona gazdi (Szultán), 2012. July 22. #9005

Feltétlen nézesd meg,nem akarlak megíjeszteni,de a gazdi előző kutyájának is először egy pici csomót vettek észre.de sajnos rohamosan nőtt ,idős kora miatt nem javasolták a műtétet.Bizony labdányira megnőtt,és más jellegű problémák miatt,az altatásnál döntöttek.