‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. August 13. #1682

Tipp

Szeretnék tippet kérni: már jó ideje reklámoztam brúnót akit végre örökbefogadtak.csak nem tudom hogy ki.ezt akarom kideríteni.

-van ismerősöd,haverod,rokonod bárkid aki egy szimat nevű nagy rövidszőrű keverékkutyát fogadott örökbe az illatos útról??


hogy deríthetném ki h ki fogadta örökbe? megmondanám neki h regizzen a blökire és tartanám vele a kapcsolatot mert érdekel mi van vele,hiszen a kutyám volt.

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Petra1992 gazdi (Manó), 2012. August 19. #9380

Ezt nem tudhatod meg mert nem adják ki hogy ki fogadta örökbe. Csak akkor mondják meg ha rokonod vagy család tagod aki örökbe fogadta a barátodat.

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. August 18. #9351

Hát hogy nyugtassalak nem egy Szimat nevű és kóbor kutya van az országban, sőt az is lehet hogy kikerült külföldre, szóval ez elég kétes dolog hogy megtalálod. Esetleg képet is rakhattál volna, azon könnyebben eligazodik az ember, de még így is nehéz, szóval 1 a 10-hez hogy megtalálod a gazdáját. :D