‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 14. #1685

éjszakai ugatás zavarja a szembe szomszédot.mit tehetek?

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Petra1992 gazdi (Manó), 2012. August 19. #9382

Keressd meg hogy miért ugat a kutya?

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. August 18. #9350

Szerintem elsőnek nézd meg hogy mi az ugatás pontos oka. Hubi általában akkor szokott ugatni esténként ha valaki közvetlen a házunk előtt megy el(a járdán) vagy ha kutya van az utcán. De az is csak 1 perces folyamat, utána csönd lesz, míg el nem megy a személy vagy állat. Igaz Hubi még a sünöket is mindig kifigyeli, ma is már fent voltam hajnali 4-kor mert ugatott, és visszaaludni nem tudtam. Akkor is csak addig ugat míg el nem vesszük tőle a sünt, csak hogy hozzánk mindig betévednek érdekes módon... Ma pl. 3x ugatott ezért Hubi, de nem is bántam mert legalább szokom a koránkelést. Nekünk még nem szólt egyik szomszédunk se, de merjen valamit... A környékbelieknél is egész álló nap ugatnak a kutyák, szóval mi is nyugodtan szólhatnánk nekik. De, mint én is jó alvó vagyok, csakis kizárólag a Hubi ugatására kelek fel ezért nekem ezzel nincs gondom. Nappal meg kit érdekel ha ugat, ilyenkor elveszi a többi zaj az ugatás hangját, pl. a mosógép, tv vagy zene.

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 14. #9271

A kérdező hozzászólása:

A kapuban, az utcafronton a kerítés mellet ugat,a sarkon van egy kocsma,az onnan hazatántorgókat ugatja. Hajnalban sajnos nem tudom mit ugat,lehet hogy madarat,sünt,másik kutyának válaszol,mennek hazafelé a fiatalok és azokat esetleg....1x fent maradok és meglesem.Én jól alszom,nem lesz könnyű :) Egyébként nem ugatós kutya,nappal hangja sincs,nem érdekli mi történik az utcán,lefárasztom rendesen,De éjjel csend van és hát neki jó a füle. Nem egyfolytában ugat csak "valamit". Egyenlőre ez rejtély.....

Válaszolta stefany gazdi (Polly), 2012. August 14. #9266

Szia! Először is jöjj rá, hogy miért ugat éjszaka! Aztán próbáld megszüntetni azt amiért ugat.

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 14. #9262

A kérdező hozzászólása:

Elolvastam a lehetőségeket. Namármost ha a lelocsolást rászólással párosítom,akkor ugye a végére marad hogy már a rászólás is elég.De én hajnali 3-kor alszom és én nem ébredek fel rá (szerencsére jól alszom) így nem is tudok rászólni.Tehát ez nem hiszem hogy bejön. Nappal igen. A hangját nem venném el mert hát az milyen már!!!!!!! Marad a nyakörv. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?? Ezt fel is teszem kérdésnek!
Köszönöm a választ és ha még bárkinek van ötlete,írjon!