‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 15. #1692

Egyensúlyozás-elkapás trükköt hogyan ?

Sziasztok! szeretném megtanítani rénónak az egyensúlyozás-elkapás trükköt de......hiába próbálok bármit az orrára tenni,egyszerűen nem lehet mert mindenáron be akarja kapni,kapkod utána a fejével. az állát sem lehet emiatt fogni,tartani.jutifalat is volt már meg semleges kis tárgyak,de sosem sikerül az orrára tennem.van valakinek erre ötlete?? köszönöm!

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 19. #9389

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm,próbálkozunk!!!!!!

Válaszolta Vike02 gazdi (Bejgli), 2012. August 18. #9357

Először csak a kezed tedd rá, ökölbe szorítva, ha jól viseli dicsérd meg, de ne várd hogy percekig fogja viselni, amint rárakod a kezed, elé rakod az orra elé a jutit és már adod is.. Aztán húzhatod az időt lassan... Utána próbálj semleges tárgyakat... Ahhoz hogy kaját tudjon az orrán egyensúlyozni, sok önfegyelem kell és mellesleg finomabb jutit kell adnod, mint amit az orrára raksz. Szóval ha már a kezed jól tűri az orrán, majd a semleges tárgyat is megtartja, akkor először max keksszel próbálkozz, vagy olyannal amit annyira nem szeret a kutyád és párizsit, vagy valami finom husit adj neki jutalomból, amiért megtartja :) Sok sikert hozzá!! Amúgy ha nem lesz éhes a kutyád, akkor nem lesz mivel jutalmazni/motiválni, úgyhogy én személy szerint azt nem ajánlom :)

Válaszolta Spániel gazdi (Sami), 2012. August 16. #9300

Én azt ajánlom próbáld meg fogni a fejét hogy ne mozgassa.Vagy próbáld meg evés után vagy mikor nem éhes annyira.

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 16. #9297

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm,én is a könyvből tanítom,sajnos erre a problémára azonban nincs benne leírás.

Válaszolta Spániel gazdi (Clifford), 2012. August 15. #9292

Én egy könyvet tudok ajánlani.A 101 Kutyatrükk című könyvet.Rengeteg trükk van benne köztük ez is.És leírja mit hogy csinálj és az esetleg adódó hibákat is leírja.én csak ajánlani tudom ezt a könyvet.:)