‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. August 19. #1707

Miért nem eszik ha látjuk?

Tacsi nem nagyon eszik. legalább is amikor látjuk. még a kedvencét, a konzervet sem nagyon, pedig ahhoz képest hogy csak ritkán látjuk őt enni, elég jól néz ki. vajon mit eszik és mikor?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Adul gazdi (Morci), 2012. August 26. #9454

Egy ösztönös viselkedés néhány kutyánál. Azt hiszi, azért állsz mellette, mert el akarod venni a kajáját. Tapi is ilyen. Valahol azt olvastam, hogy ez ilyen "merev védelmezés". Az izmai megfeszülnek és készül a támadásra. Persze nem biztos, hogy a te kutyádnak pont ez a baja. Lehet, hogy egyszerűen csak nem szereti, ha ott állsz mellette, amikor eszik...

Válaszolta Csokiskeksz_viveen_ gazdi (Lizy), 2012. August 19. #9392

Bocsánat. *nem szereti ha nézed.

Válaszolta Csokiskeksz_viveen_ gazdi (Lizy), 2012. August 19. #9391

Vagy azért mert védi az enni valóját, vagy azért tényleg mert nem szereti a nézed. :) Lizy is pont ilyen adom neki a vacsorát és csak akkor jön ki a házából és akkor kezd el enni mikor már hátat fordítottam vagy kellő távolságra mentem tőle. Nyugodj meg amit elé tesztek meg eszi de csak nyugodt körülmények között.

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. August 19. #9385

Valószínűleg irritálja evéskor hogy nézed.

Válaszolta Petra1992 gazdi (Manó), 2012. August 19. #9378

Gondolom. Nem szereti ha nézik amikor eszik. Meg várja azt mikor bemész és csak meg eszi amit addol neki. Ne aggódj, hogy nem eszi meg akkor az a lényeg hogy jól van. :)