‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. August 27. #1724

Rossz látás?

észrevettem, hogy zsömi, ha távol van tőlem, van olyan, hogy nem ismer meg, csak ha hozzá szólok. sőt elég gyakran van ez, hogy hazajövök, az iskolából, és amikor hátulról fut előre, csak akkor ismer meg, amikor már csak 3-4 méter van közöttünk. ha távolról akarom ráküldeni két különböző akadályra, (pl ugró, szlalom) és nem mondom a vezényszót, van olyan, hogy nem ismeri fel, melyikre mutatok. ez ellen lehet valamit csinálni? álatorvos? vagy van erre valami házi praktika?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. August 28. #9474

A fiatal kutya is veszíthet a látásából nem csak az öreg, az is lehet hogy csak figyelmetlen, de az is hogy nem lát jól.ha mostanában kezdődött én is azt mondom hogy a doki tud erre választ adni megnézni a szemét, vidd el max vak lárma de ha lehet a vakuláson javítani vagy késleltetni akkor már nem mentél hiába.

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. August 28. #9471

Én nem hiszem hogy a szemével lenne baj, főleg hogy 3 éves. De szerintem mindenképpen meg kellene nézetni egy orvossal, lehet valami belement a szemébe, stb.