‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte pitu1221 gazdi (Stella), 2012. August 28. #1725

Lusta vagy gyenge a lábai?

A kis kutyám majdnem 3 hónapos s 12 kg sokat játszik a nagy kutyával de folyamat le ül vagy fekszik de menés közben is mintha nem bírná el a súlyát ,nem tudom mi lehet vele,nem nagyon eszi meg a junior tápot adhatok neki csont erősítőt már?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. August 31. #9534

12 kiló 3 hónaposan az sok, csökkentsd a kacsi adagokat, meggörbülhetnek a lábai nem tud normálisan fejlődni a csontja ha túlsúlyos, a kalciumot adhatod neki nyugodtan.

Válaszolta misi0125 gazdi (Néró), 2012. August 30. #9510

Ne haragudj, de a gazdid nagyon túl ette.
Én 2 hónapos vagyok és csak 5-6 kg vagyok. Nagyon gyorsan fogjon fogyókúrára a gazdid, mert majd ha nagy leszel akkor a szívedre mehet!!!!

Válaszolta Muffi gazdi (Muffi), 2012. August 29. #9503

a mi kutyánknak is ugyanez volt a baja, neki kilazult az izülete, először kalciumot adtunk neki (mikor még nem tudtunk az igazi okról) aztán ugy volt h. meg kell müteni, de aztán valahogy kigyógyult belőle

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 28. #9491

Valószínűleg gyorsan nő a kutyád,az izmok, izületek fájhatnak neki.Nem árt orvosnak megemlíteni!Ha neki való megfelelő tápot adsz (nem olcsó )akkor nem kell külön csonterősítő mert abban benne van. Beszéld meg az orvosoddal!
Rá tudod venni hogy megegye amit elé teszel.Legyél rendszeres és következetes,,ugyan abban az időben adj neki enni,ha látod hogy nem eszi,pár perc után vedd el előle,majd a következő etetésnél add neki oda,ha akkor sem eszi,pár perc múlva megint vedd el előle és a következő etetésnél add oda,meglátod falni fogja.

Válaszolta aprilkaelblinger gazdi (Fülöp), 2012. August 28. #9483

Mindig úgy megy mintha nem bírná el magát,vagy csak a játék után/közben?