‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Spániel gazdi (Sami), 2012. September 02. #1738

Milyen az ultrahangos ugatás elleni készülék?

Szeretnénk venni egy ilyen ugatás elleni készüléket.mi a véleményetek róla,beválik?

kategória: kutya, válaszok száma:8, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. September 07. #9587

http://www.argep.hu/trend/UGAT/Ugatas-elleni.html

Valószínűleg ilyesmire gondol a kérdező.

Válaszolta Szöszaszy gazdi (Lena), 2012. September 04. #9570

Szia! Szerintem a Petsafe készülék is nagyon jó, legalább is ismerős elmondása szerint. Pár napon belül abbamaradt az ugatás. Úgy írják,hogy akár 14 napig is eltarthat míg a kutya rájön mi ez,de elég hamar felfogta az eb mit szeretnének tőle az eszközzel elérni. Azért is tetszik mert nem nyakörv,bár az ultrahangos nem bántja a kutyát így csak ajánlani tudom őket, akár nyakörv akár más eszköz formájában.

Válaszolta Spániel gazdi (Sami), 2012. September 03. #9569

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm.megnézem ezt az antivakkancs készüléket!Olyan nyakörvez soha nem adnék rá.Csak kíváncsi lennék hogy ez a kapura szerelhető készülék milyen.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. September 03. #9565

van antivakkancs nevű készítmény arra érdemes rákeresni ami kapura szerelhető

Válaszolta Szafi2000 gazdi (Száfi), 2012. September 02. #9563

Hát, az a nyakörv azért néha hasznos, pl ha el akar futni a kutya az úttest fele, akkor használja a nyakörvet, és akkor a kutyának eszébe jut hogy ezt nem kéne... De te nem láthatatlan kerítésre gondolsz?Amiket felteszel egy területre, elkeríted azzal, és ha át akarja lépni megrázza... De az nem használ, ha ugat a kutyád x)

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. September 02. #9562

Az ugatás elleni készülék egy NYAKÖRV! Ha ugat a kutya nyilván megrázza vagy egy kis csípést küld bele, így megtanulja a kutya hogyha ugat megrázza/csípi valami. Én ilyet nem használtam és soha nem is fogok!!! A kutyának meg kell adni azt a szabadságot hogy kibontakozhasson este, ugasson, szaglásszon. Ha már nagyon ugat akkor kiszoktunk neki szólni, és abbahagyja. Ha nem akkor meg behozzuk a kazánházba. Szerintem felesleges neki olyan nyakörv, nem is olcsó meg meglehet máshogy is oldani a dolgot. Mi több...ezzel a készülékkel akár egy életre is elveheted a kedvét az ugatástól, egy boldogtalan kutya lesz majd, aki félni fog hogy mikor adod rá újra a nyakörvet.
És Buksi, eléggé kétlem hogy a kutyád szívesen belebújik a nyakörvbe, nem igen hiszem hogy élvezi hogy megrázza valami...

Válaszolta Spániel gazdi (Sami), 2012. September 02. #9561

A kérdező hozzászólása:

Én arra gondolok amit fel lehet szerelni bárhova.Mi konkrétan a kapura szeretnénk felrakni hogy ott ne ugassanak.Mivel behoztak egy szabályt az utcánkban és a szembe szomszéd folyton feljelent mindenkit.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. September 02. #9556

NEKÜNK BEVÁLT.AZT MONDJÁK RÓLA HOGY NEM KÉNYSZERÍT HANEM TANÍT,DE KI TUDJA.A MI KUTYÁNK BOLDOGAN TESZI BELE A FEJÉT NEM ÚGY MINT EGY KÍNZÓESZKÖZBE XD