‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbi10 gazdi (Morzsi), 2012. November 17. #1867

Segítsetek,,sürgős!

Sziasztok!
a bar9atnőmnek vannak küolykei és elakarlya adni de azt nem tud egy olyan oldalat találni ahol lehet kutyákat eladni.
válaszaitokat előre is köszönöm!!

kategória: kutya, válaszok száma:16, kérdés értékelése:-10

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Petrus26 gazdi (Csibi), 2012. November 17. #10206

Mi az hogy nem talál gazdát?Nem is tenyésztő?Akkor minek neki kiskutya?Oldja meg,de lehetségesen ne rakja utcára őket,keressen nekik felelőségteljes gazdit.!

Válaszolta Dorka9 gazdi (Leni), 2013. May 09. #11270

Sziasztok! Tudom, hogy nem kellene a kérdésekre válaszolni de most arra fogok! Mi osztálytársak vagyunk és ismerem azt a személyt akinek most kiskutyái vannak :( Ő is az osztálytársunk. Sajnos a kisebbik testvére engedte ki a lánykutyát a fiúhoz, később azt mondta, hogy nem direkt csinálta csak le akarta őt fényképezni, és már nem tudta őket szétszedni. Sajnos nem fajtatiszták. És Ő azt szeretné, hogy minnél jobb gazdát keressen a kiskutyáknak, nem rakja őket az utcára és menhelyre se. Mivel mivel nincs blökije ő Morzsi kérdezte meg, mert Ő szeretne minnél jobb helyet keresni a kiskutyáknak, de ha valaki tudna egy olyan oldalt ahol ellehet adni a kutyákat akkor tenne fel hirdetést, mellesleg nem Magyarországon lakunk. Sajnos. Nem bírom, ha valaki nem tudja, hogy m0i van a háttérben és úgy tart másokat szaporítónak! Lehet, hogy kívülről úgy tűnik, de nem az.

Válaszolta Bikfic gazdi (Bikfic), 2012. November 17. #10211

Legközelebb legyetek óvatosabbak! Így is elég kutya van az utcán. Nehéz megfelelő Gazdit találni a kutyusok számára.
Szerintem,először a környéken nézzetek körül kell e valakinek kutyus. (Rokonok, szomszédok, barátok) De mindenképpen felelős állattartóhoz kerüljenek a kutyuk. Nem árt a későbbiekben nyomon követni a kiskutyák életét. (Én pl. a helyetekben örülnék neki ha a jövőben is szemmel tudnám tartani a kutyákat)
Készítsetek például hirdetést, tegyétek ki a környéken!

Válaszolta Barbi10 gazdi (Morzsi), 2013. May 09. #11271

A kérdező hozzászólása:

Sziasztok, Még egyszer bocsi a helyesírási hibákért folyton lefagy a számító gép ezért gyorsan írtam és nem javítottam ki a hibákat. Most már szerencsére megy. Amit Leni ír az mind igaz. És mivel nem Magyarországon hanem Szlovákián élek és Ő is ezért az apródra meg a Jófogásra nem rakhatjuk fel őket, mert senki nem jönne el érte Szlovákiára.

Válaszolta fireman gazdi (Hektor), 2012. November 18. #10222

expressz.hu és a kutya kategórián belül találsz mindent

Válaszolta Megyefafa gazdi (Fibó), 2012. November 18. #10224

Menj a jófogás.hu-ra

én is ott adtam el !!

Válaszolta Lemon gazdi (Lemon-Kókusz), 2012. November 18. #10229

Az ilyen kérdéseket gyűlölöm olvasni... A barátnődnek van pofája ezt megkérdezni?? Nézzen ő utána! Micsoda dolog ez! Ha már szaporító, és nem figyel a kutyájára, akkor legyen már benne annyi öntudat, hogy ő maga nézi meg, hogy hol tudja eladni őket. Gondolom a kicsik nem lesznek se oltva, se féregtelenítve, mikor viszik őket... És azért remélem, hogy JÓ gazdát találtok nekik! Szánalom...

Válaszolta csonti gazdi (Kálmán), 2013. January 27. #10695

google-ról nem hallottál?

Válaszolta Barbi10 gazdi (Morzsi), 2012. November 17. #10205

A kérdező hozzászólása:

Bocsi a helyesírási hibákért!!

Válaszolta Barbi10 gazdi (Morzsi), 2012. November 17. #10209

A kérdező hozzászólása:

Küoszi a válaszokat !! De még mindíg nem feleltetek a kérdésemre de haggyuk!!