‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Chokky gazdi (Hector), 2013. January 07. #1942

Előfordulhat hogy a mikrochip kiesik esetleg elromlik?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Manguszta gazdi (Liz), 2013. March 02. #10896

Kiesni nem hiszem, viszont a miénk elvándorolt! A nyak bal oldalába kapta hat hónapja, de most elöl van a mellkasán :-( Simán kitapintható. Felnőtt kutyáról van szó, tehát nem növekedés okozta.

Azt nem tudom, hogy most, hogy ez kiderült, el kell-e vinni berakatni egy újat?

Azt gondolom, hogy igen, mert ha elszökne, félek attól, hogy egy túlterhelt gyepmesteri telepen jutna-e elég figyelem a teljes kutyát lelkesen végigvizsgálni, és nem sütik-e rá, hogy "nincs chipje". (olvastam olyat, hogy telszámos bilétát sem vettek észre valahol, megbújt a loncsos szőrben...)

Válaszolta Simonffy-Réka gazdi (Goldy), 2013. January 08. #10587

Szia,

Nem tud kiesni mivel a bőrve vagy a bőr alá teszik be.Elromolni meg nem szoktak,de kérdezz meg egy állatorvost hogy biztos legyél benne.

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. January 07. #10584

A kérdező hozzászólása:

Nekem gyorsan becsúsztatta de csak annyit mondott kicsit vastag a bőröm.Kérdeztük és azt mondta 1000%-ból 2.1% hogy kiesik vagy elromlik.

Ezenkívül még köszönöm!

Válaszolta vorosritty gazdi (Limó), 2013. January 07. #10583

Erről inkább az állatorvost kéne megkérdezni, mert őt gondolom tájékoztatták ilyenekről is.


Amikor mi csináltattuk, szólt a nővérke, hogy egy napot vigyázzunk arra a részre.
Niának úgy ment mint bárki másnak, de az én bőröm sokkal vastagabb, meg is lepődtek. Nehezebben tudták beszúrni a tűt. Az asszisztens szólt is, hogy a vastagabb bőröm miatt lehet kis ideig megmarad a csatorna, amin kicsúszhat a chip, ha pl. ott masszírozzuk, vakarjuk a bőröm. Kis idő kell neki, míg összeszűkül. De tényleg csak annyi, hogy nem volt szabad piszkálni fél/egy napot, magától nem tud kiesni a továbbiakban.