‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. February 20. #2003

Lehetséges lenne?

A kutyusunknak van egy szőrtüsző atkája. a dokitól tavaly még antibiotikumos injekciót is kapott. nem segített. idén újra kijött rajta és segítséget kértünk a fajtamentőktől, akik azt mondták, hogy az antibiotikum teljesen fölösleges volt, vigyük a kutyát más állatorvoshoz. még aznap elvittük, és a doki egy 800ft-os vízben hígítható folyadékot adott, amit 1 liter vízben kell hígítani. érdekesnek találtuk, hogy az előző dokinál 150e ft-ot hagytunk ott, ennél meg csak 800-at + a forseto nyakörv.

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta mrdárius gazdi (dáriusz), 2015. February 02. #13726

szulfátos vízben kell megfürdetni patikában lehet kapni-szolfatan a neve emberek is haszn. bőrbetegságekre

Válaszolta Bebe22 gazdi (Belle), 2013. February 28. #10890

Szia!

Lehetséges volt bizony. A mai állatorvosok zöme nem a kutyust nézi, úgyhogy igyekezzetek olyan dokit találni aki megfelelő lesz számotokra meg a kutyus számára is. Sajnos mostanában egyre többször hallok ilyet és egyre kevesebb az olyan doki aki valóban nem száll el magától és a szakmáját is figyelembe veszi.

Válaszolta Szafi2000 gazdi (Száfi), 2013. February 21. #10826

Száfi kölyök korában szintén szőrtüsző atkája volt, orvosról orvosra jártunk, valamelyik azt mondta kalciumhiány, medvesajtot adtunk neki, a másik szerint csak jólesett neki, szóval egy darabig így jártunk, de a kutya már nagyon vakaródzott... Elvittük egy ismerősünk ajánlásával még egyhez , végighúzta az ujját belül a fülén, egybűl mondta hogy mi a gond, és felírta ezt a hasonló fajta sampont... Szóval van pár érdekes doki. :)