‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. April 06. #2063

Fogyókúra kéne?

Sziasztok!
snoopy kutyám nagyon kövér,pedig egy nap csak egyszer kap enni,reggel,de akkor is kevés adagot!azon kívül amúgy,hogy kövér nagyon fitt és játékos.nem lehet baja,hogy ennyire dagi szegény?meg ha lehet baja akkor ,hogy kéne elkezdeni a fogyókúrát?-vagy mit kellene tennem?

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta PalágyiAndrás gazdi (Keni), 2013. November 25. #12419

Napi egyszeri etetés, és egy böjtnap egy héten a normális, természetesen 1 éves kor felett. Semmiképpen ne adj sokkal kevesebb ételt neki, mert arra a szervezet raktározással reagál!
Ne futtasd, viszont mindennap jókora séta, majd ha hozzászokott a mozgáshoz, utána lehet kocogni.

Válaszolta Zoey9500 gazdi (Szófia), 2013. April 10. #11129

Szerintem először kérdezd meg az állatorvost és vizsgáltasd meg nincs-e valami baja.Ha nincs kérdezgesd a jó fogyókúrákról!Vagyis mi a legjobb techinka.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. April 06. #11091

Hát az a lényeg, hogy ne sokat adj neki. Ez szemmérték, ne adj neki sokat, és figyelj, hogy ne egye meg a többiek kajáját. Lehet, azért hízott el. Az is lehet, hogy a táp nem jó, amit adsz neki. Sok mindentől elhízhat.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. April 06. #11089

Már csak az a baj, hogy az Eukanuba, elég megfizethetetlen. Napi két etetés az egészséges. Mikor füles volt kövér, én elvittem futni. a kutyák, nagyon jól bírják a futást, és a gazdinak is jót tesz. Egy hét alatt lefogyott, napi 1km kocogással.

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. April 06. #11088

A kutyák egészséges etetése napi 2. És nem kell fogyóztatni! Az attól függ mennyire kövér. Pl. az állatboltokban szoktam látni kutyáknak, macskáknak fitt konzervet és tápot!

http://tapshop.hu/public/files/eukanubaspanielszaraztap.jpg

Az Eukanubánál rengeteg fitt vagy light kutyatáp, konzerv van! Mi is vettünk egyszer Hectornak!