‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Lnéwargowszky gazdi (Pippa), 2013. April 19. #2086

Pippa, a mopszikám hátsó fele gyakran viszket, de nem éri el, így csak fordul jobbra, fordul balra - eredménytelenül orvosi tan.-ra kenegetem körömvirágkrémmel - nem nagy sikerrel. ti ismeritek ezt a gondot a mopsznál?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. April 19. #11181

vagy még lehet bűzmirigy gyulladás

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. April 19. #11178

szia el is vitted a kutyát vagy csak telefonáltál az orvosnak??? a mopsz hajlamos az allergiás megbetegedésre szerintem hívj fel egy állatbőrgyogyászt vagy kérj időpontot egy ilyen szakrendelésre..... Amúgy használtál valami bolhaírtot az elmúlt egy honapban???ha több mint egy honapja volt bolhairtás akkor ismételd meg egy állatpatikában vásárolt szerrel mert a bolhapopulácio a kutya hátsofelén tanyázik általában .....ezt úgy tudod ellenőrizni hogy fogod a kutyát ráteszed 1 fehér A 4es lapokra (asztalon széken ) jgy alaposan megvakargatod a kutyád egész hátsofelét bolha kaki esetén fekete pöttyöknek kell kiesnie ezeket vizes vattával felitatod felszedned a vattát kicsit összenyomod ha a pöttyökböl barnás vér oldodik ki az a bolhának a kakija ez egyértelmu válasz lehet a bolhára..