‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Reni1987 gazdi (Romi), 2013. April 30. #2101

Nem ismeri fel?

Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szombat délelőtt elvittem a kutyusomat kozmetikushoz...és azóta nem ismeri fel a cica :( nagyon fél tőle, fújj rá stb... nem tudom mit kezdjek velük, próbáltuk újra összeszoktatni őket de nem nagy sikerrel, a cica bár az udvaron is járkált nem igen találkozott idegen kutyákkal, cicákkal így most nagyon fél... pedig együtt nőtt fel a kutyussal (most látta először kozmetika után) reggel még kergetőzött vele, játszottak...de miután haza jött a kutya...mintha egy idegen kutya lenne.. olvastam, hogy a szag miatt lehet..na de még meddig? :(

kategória: macska, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Reni1987 gazdi (Romi), 2013. May 02. #11233

A kérdező hozzászólása:

Igen ez lesz a baj, hogy a szaga nem tetszik neki... De ez már szombat reggel volt, azt hittem, ez a helyzet hamarabb fog változni...
Sajnos nem tudjuk még mindig összeszoktatni őket

Válaszolta Odusszeusz gazdi (Charlie), 2013. May 02. #11230

Szerintem is valamelyik kencefince lehet az oka. Nem tudok jobb példát mondani, minthogy amikor borotválkozom. Amig az aftershavet nem teszem fel, addig a macskák jönnek, dörgölődnek, stb. Ha feltettem? Amig le nem "kopik", addig véletlenül sem jönnek a közelembe. Lehet valami hasonló lehet itt is, hogy az egyik dologban olyan kémiai anyag van, amitől a macska ideges lesz. Nem tudhatjuk, hogy az állatoknak szánt kozmetikai anyagokba is miket kevernek még pluszba bele.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. May 01. #11226

Nem lehet, hogy a kozmetkikus tett rá valami sprayt vagy valamit? És annak nem tetszik az illata a cicának? Igazából például az én kutyáim is megismernek mikor fodrásztól jövök vagy ilyesmi :D Szóval nem hinném, ogy az új kinézet az oka.