‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. June 07. #2148

Még mindig nagyon fél!

Jojo kutyám nagyon félős,pedig mindent megteszek,hogy kihozzam belőle ezt a félelmet!sok dolgot megpróbáltam már:több óráig simogattam,játszottam vele rengeteget,vittem sétálni de nem javul!de bezzeg ha sétálunk mindjárt belé költözik az-az energia,hogy csak na!mit kellene tennem,hogy végre ne féljen?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. June 07. #11400

menj el olyan suliba a kutyáddal ahol úgynevezett tükör módszerrel tanítanak ahol elmagyarázzák simogatás és a kutyád félelme belesimogatása között mi a különbség mert sokszor azzal hogy kutyádat félelem tárgyával szemben (amit szerintem ha leírsz akkor jobban tudunk segíteni) szóval ha akkor simogatod miközben fél lehet hogy csak felerősíted az adott dolog iránti félelem érzését ,,,hogy hogyan tudod megszüntetni kutyád félem érzetét hogy a fent említett módszerű kutyasuliban szakemberhez fordulsz kicsit nehezebb lesz a dolgod mert ha jól láttam 4 éves a kutyusod így nehezebb lesz a berögződött rossz érzését jobbá alakítani de ne add fel bízd magad a kutya kiképzőre sok sikert ....