‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2013. June 08. #2150

Szilánkba lépett a kutyusom

Sziasztok!
kérdésem a következő lenne! sajnos kutyusom a mai napon belelépett egy szilánkba - hiába mindig ettől rettegtem,hogy ez nehogy megtörténtjen :-( bárhova megyek mindenütt szedem össze a szilánkot nehogy egy kutyus belelépjen :-(
ma kirándulni mentünk és sajnos brúnónak sikerült belelépnie egybe - elvittük orvoshoz ott kapott injkeciót 2.-öt is meg egy folyadékot amit mikor kitisztítjuk azt kell belefecskendezni a sebbe ha valami "idegen anyag" van benne kilökődjön.
szegénykét úgy sajnálom :-( az orvos azt mondta nem mély a vágás "csak" felületi de vérzi neki mindig ujra meg ujra mert nem képes egy helyben maradni.
meddig fog ez vajon vérezni és mennyi idő alatt jön rendbe szegénynek a lába??? :-( ha valaki rendelkezik sajnos hasonló tapasztalattal azt megköszönném pár sorban meg esetleg ötletet hogy gyorsithatnánk meg ezt a gyógyulási folyamatot :-(
előre is köszi szép estét!!!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta duccio gazdi (Boglár), 2013. June 08. #11407

Szerintem nem kellene aggódnod annyira. Majd meglátod, milyen gyorsan felépül. Mi sokkal de sokkal rosszabbul jártunk mint Ti. Bogit egyszer megtámadta egy másik kutya, olyannyira, hogy majdnem sikerült a lábát is letépnie, azt hittem, a kezeim között fog kivérezni. Három nap múlva már Ő kérte, hogy menjünk sétálni, igaz, hogy három lábon ugrált, de sikerült Neki. Szerencsére nagyon gyorsan felépült, és ma már nyoma sincs a balesetnek.
Szerintem ne bonyolítsd túl a helyzetet, látod, a kutyák sem teszik.

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. June 08. #11406

szegény brúno én is sajnálom nekem is volt ilyen rinnyvel csak ott séta közben egy részeg társaság kocsiból hozzávágott 1 boros üveget ... de amúgy mi a kérdésed ? :)