‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Babócaa gazdi (Maci), 2013. June 17. #2157

Sziasztok. az lenne a kérdésem,problémám hogy van egy bichon havanese kutyám 6 hónapos. a szőrét naponta fésülöm, mégis nem jó tapintású. már próbálkoztam sokféle fésűvel, és nem marad szép a szőre.

Mit tudtok nekem ajánlani?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta andrasizsu gazdi (Dorci), 2013. June 19. #11438

Próbálj meg olívaolajat adni neki. Gyönyörű fényes lesz a szőre és a bőrnek is jót tesz, nem szólva az omega 3 és 6 zsírsavak jótékony hatásáról. Kb egy kávéskanállal naponta. Állatorvos tanácsolta és bevált.

Válaszolta Babócaa gazdi (Mancs), 2013. June 18. #11434

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni a samponokat, és megnézem melyik válik be igazán. Most a hónapban már nem fürdetem meg, mert ahogy tudom, a sok fürdetés sem tesz jót a szőrének. Lehet hogy ezért is nem puha és selymes a szőre, mert mikor megkaptam, fürdettem hetente. De ezt már abba hagytam.

Válaszolta Spániel gazdi (Zsömi), 2013. June 17. #11430

Double k.Nagyon jó minőségű sampon nekünk rendbe hozta már az első használatnál.:)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. June 17. #11429

Ha elviszed kutyakozmetikushoz, nagyon szépen rendbe hozza, és megmondja te mit tudsz tenni, hogy szép legyen. Nekünk Yoda (vele nem vagyok regisztrálva Ő egy skót terrier keverék) mikor elvittük kutyakozmetikushoz, olyan szépen helyre tette a szőrét, pedig neki is elég piszkos volt már. :)

Válaszolta KakasAdrienn gazdi (Lili), 2013. June 17. #11428

Iv San Bernard Talco sampon.Kifejezetten kölyökkutyáknak van kifejlesztve gyönyörű és illatos lesz a szőre fürdés után.