‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte süli gazdi (Astor), 2013. August 02. #2229

Németjuhász kutya füle ,miért konyult le.

1év9hónapos németjuhászomnak ,lekonyult az egyik füle. volt egy kis gyulladása,mert váladékozott, meg rázta a fejét,meg a füle tövén még mindig érzékeny.a váladékozás, már elmult,tiszta a füle,de még mingig nem állítja fel,csak akkor,ha nagyon figyel,vagy ha alszik,de alaphelyzetben vissza konyítja.volt e már hasonló tapasztalatotok?remélem,hogy fel fog neki állni,mert eddig még nem volt ilyen problémám.

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta tandii96 gazdi (Dominó), 2013. August 18. #11834

Az én németjuhászomnak már 3x is begyuladt a füle és mindig sokáig tartott mire újra úgy tartotta a fülét, ahogy kell. AEzeknek a kutyáknak a fülük nagyon érzékeny és mindig kell tisztitani, különben mindig begyülad. Mi is igy jártunk. A másik dolog meg a kaja: Cézárnak másadszorra azért gyuladt be a füle, mert olyan tápot adtunk neki, ami ezt a hatást váltotta ki. Szóval szerintem várj még egy kicsit és, ha nem áll vissza a füle akkor vagy cserélj tápot vagy pedig menj el dokihoz és kérd ki egy szakértő véleményét :).

Válaszolta Virág5 gazdi (Bobi), 2013. August 03. #11728

Szia.Táppal vagy konzervvel eteted?Mert ha konzervvel akkor azt ajánlom tápra cserélni.B.nőmnek is volt német juhásza és neki is lekonyult az egyik füle.Be volt neki gyulladva meg ugyan úgy váladékozott ahogy leírtad..Sajnos nem állt neki fel a füle és öreg koráig lekonyult füllel élt..Ő is csak akkor állította fel egy picit ha fütyültek neki.Most a napokba pusztult el mert meg kellet műteni a lábánál és műtét után 1 nappal elment..Lehet a te kutyusod füle felfog állni de nem biztos.B.nőm kutyájának se állt fel..A fülénél meg ne simogassad..Jobb ha egy állatorvos véleményét is kikéred.