‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Odusszeusz gazdi (Töki), 2013. August 17. #2252

Miért nyom a macska az alom mellé?

Sziasztok!
az alábbi problémás eset áll fenn. jó ideje nem volt, most megint elkezdődött. tökinek az alom folyamatosan ki van tisztitva, napi szinten. friss alom, illatositva, egyszóval a lényeg mindig makulátlan tiszta. mégis azt lehet mondani, hogy már 1-2 apró gombóc után nem megy be, vagy épp egy kis pisi van és már az erkélyre nyom az alomhelyen kivülre. persze utána menekül egyből, de most ezért nem veszem elő. mi lehet a gond, amiért ezt csinálja?

kategória: macska, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2013. August 23. #11864

Nem tudom, hogy miért kaptam negatív pontot, de minden szakkönyv magyarul és angolul is ezt írja, annyi alom kell, ahány cica +egy. És igenis, ha mellécsinál azzal a saját hatalmát akarja kifejezni.

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2013. August 22. #11861

Szerintem is ,ha több cica van ,akkor nem elég egy alom,mert nem használják egymás után!!!

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2013. August 21. #11846

Jelöl. Jelzi, hogy itt ő a király, ez az ő területe. Ha jól értem több cica lakik együtt. Több wc-t kellene beüzemelned, ahány macska annyi plusz egy. Vagyis, ha ketten vannak 3 wc kellene.

Válaszolta Odusszeusz gazdi (Töki), 2013. August 17. #11813

A kérdező hozzászólása:

Kiegészitve annyival, hogy ha be is megy sokszor az ajtóba teszi le a dolgát, hogy a kisebbik ne tudjon bemenni tőle. A kicsi meg inkább beleszakad, de se megy el wc-re, amig ilyen esetben nincs kitisztitva. És a kicsi egyszer sem nyomott mellé. Pontosabban egyetlen egyszer, de az amiatt volt, mert az egyik macskakaja, ami ránézésre ilyen tejszines volt (legalábbis a fehér szószból arra következtettem) nem tett jót a pocijának.