‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. August 31. #2275

Sürgős gazdikeresés!:(

Sajnálattal közlöm hogy a drágámat sajnos családi problémák miatt el kell hogy adjam valaki másnak.kérek mindenkit hogy adja tovább ezt az üzenetet ismerőseinek,mert nagyon fontos lenne hogy minél hamarabb új gazdit tudjak neki találni!nagyon kedves aranyos játékos és huncut kutyáról van szó.nem harap a termetétől függetlenül!nagyon ember függő,és szereti is őket. chipeltetve is van és be is van oltva.az utolsó oltásról még le vn késve sajnos,de a többi meg van már.
nagyon szeretném ha egy szerető és gondozó új gazdira lelne a drágám ahol leélhetné a hátra lévő éveit.lehetőleg olyanok jelentkezését várom,akik nagy udvarral rendelkeznek,és kitudják vinni napi szinten sétálni,nagyon sok mozgást igényel!a többi információt megkapjátok ha érdekel valakit,a facebook
oldalamon.!
https://www.facebook.com/ada.adelien

kategória: kutya, válaszok száma:8, kérdés értékelése:+5

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Barbi123 gazdi (goldi), 2013. September 01. #11936

zserbó!
kérlek ne szólj meg így másokat!
az az ő dolga,hogy miért kell elajándékoznia a kutyát.
ha nem tutsz segíteni, kérlek ne szolj bele.

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2013. September 01. #11933

Zserbó és Zsömi,az teljesen más ha valaki allergiás a kutyaszőrre és csak időnként találkozik kutyával,mint az amikor állandóan egymás mellett kell lenniük.És nem csak olyan allergia van ami akkor jön ki ha közvetlen érintkezik a kutyával,hanem már akkor is ha csak állandóan egy légtérben vannak.Sajnos van amikor az allergiára hiába szedi valaki a gyógyszert,nem segít.Azt meg,hogy kutyapanzióban legyen a kutya éveken keresztül,nem biztos,hogy mindenki tudja anyagilag finanszírozni.Hozzáteszem,sajnos én sem tudnám,pedig dolgozom.Ugyanis egy kutya panzió nem olcsó.És szerintem nem is megfelelő egy életre a kutyának.Akkor inkább kerüljön egy új gazdához,ahol állandóan a családban érezheti magát.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. September 01. #11932

Az én testvérem is allergiás a kutyákra, és még ekcémás is. De mivel egyetemista, ezért ritkánjön haza, amikor itthon van pedig megoldjuk, hogy a kutyák ne ugrálják össze. Erre jó pl egy kutyapanzió, ott is tarthatod a kutyád, ha otthon valamiért nem tudod. Van olyan ismerősöm, aki hasonló helyzetben van mint ti, és a kutyája a panzióban él, minden nap elmegy hozzá, órákat ott van. És a kutyaott is boldog, sok ott a többi kutya, akikkel játszhat. Meg így hogy naponta látja agazdáját, így szerintem ez jó megoldás egy ilyen helyzetben.

Válaszolta Petrus7 gazdi (Cleo), 2013. August 31. #11926

Szerintem ebbe nemkéne igy beleszólni Zserbó hogy nem tudnál megvállni a kutyádtól...szerintem ők is mindent megtettek azért hogy megtudják tartani mint ahogy sokan tennének..de vannak olyan rossz és szomorú helyzetek amikor nincs mit tenni.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. August 31. #11924

Hát én nem tudnék olyan okot, ami miatt megválnék a kutyémtól. Nem értem az ilyeneknek nem is való kutya. Ha nem találsz neki jó gazdát, legalább a Noéba, vagy valami menhelyre vidd, ne gyepire, vagy az utcára...