‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Martii gazdi (Boni), 2013. September 14. #2289

Szerintetek lehet olyan, hogy visszatér a gyerekkori kutyaszőr allergiám??

Kicsi koromban kiderült, hogy kutyaszőr allergiám van, de ez semmiféle kiütéssel, tüsszögéssel nem járt soha. 2 éve megint voltam allergia vizsgálaton, és már nem jött ki az állatszőr allergia, csak a házi por, poratka, ami ugyebár a kutyák szőrében is megtalálható, tehát evidens, hogy néha tüsszögök. mamám shar-pei kutyájától(már nem él) ahova hozzádörzsölődött, kiütéses lettem és nagyon égett a bőröm. boni kutyám 1 hónapja van nálam és 2 napja nála is ezt tapasztalom. a rövid szőr irritál??

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Martii gazdi (Boni), 2013. September 15. #11998

A kérdező hozzászólása:

8 hetes kora óta velem alszik. Van saját helye, éjszaka 3-4szer odaviszem, de egy idő után már nincs erőm a helyére vinni és engedek neki. Tudom,hogy ez nem jó így, de sajnos már ezt szokta meg. Jön a tél, van kutyaól, de nincs szivem kirakni. Majd valahogy megoldom, de azért köszi a válaszokat! :)

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Duda), 2013. September 14. #11996

Nekem a kalcium vált be az allergiára, de nem ez a megoldás! Sajnos az allergia bármikor, bárkinél, bármire előjöhet,,,,és ráadásul Te fokozod még! Tudom, tudom hidd el, hogy nehéz, de sem neki, sem neked nem jó ha együtt alszotok!:( Egy kutyus legyen kutyusnak nevelve, mert neked is úgy lesz a legtöbb örömed benne, és Ő is jobban érzi magát kutyusként a bőrében!:)...persze ez csak egy tanács:)

Válaszolta Minciri gazdi (Mogyi Emlékére), 2013. September 14. #11990

szia! igen ez lehetséges!
Bár leginkább a nagytestű, hosszú szőrű kutyák okoznak allergiát!
Fésüljétek sokat és ha lehet egyél gyógyszert. De, ha már voltál allergiás kutyaszőrre, akkor gondolom tudod már a praktikákat!

Válaszolta Martii gazdi (Boni), 2013. September 14. #11981

A kérdező hozzászólása:

vagy tényleg allergia? Boni velem alszik, és nem szeretném kitenni emiatt. Szóval ha valakinek volt már hasonló problémája és sikerült megoldani, szívesen veszem a segítséget! Köszönöm!