‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte SzenatorDoggy20 gazdi (Doggy), 2013. September 14. #2291

Miért kell mindig állatorvoshoz mennem?

Miért kell mindig állatorvoshoz mennem?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-16

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. September 16. #12003

Ez úgy ahogy van, ne szépítsük hülyeség ez a kérdés!
Az állatorvosok nélkül valószínűleg most nem igen lehetnének velünk kedvenckéink! Mi lehet hogy egy apró tünetet elnézünk állatkánknál, ami akár a későbbiekben életveszélyes is lehet. Vannak betegségek amiket egyáltalán nem lehet házi buta praktikákkal helyrehozni! Helyette inkább örülhetnél hogy van állatorvos amelyik ügyel kutyád egészségére...

Válaszolta Barbi123 gazdi (goldi), 2013. September 15. #11999

ez nagyon hülye kérdés, már fáj, hogy ennyire unatkozol

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Trutyi), 2013. September 14. #11994

Mert az állatkáink nem tudják sajnos elmondani ha valami bajuk van! Az állatorvos a barátunk, mert Ő vigyáz arra, hogy mindig életvidám és egészséges legyen a szemünk fénye! Sokszor sajnos nem is látszik rajtuk, hogy valami lenne velük, de egy éles szemű szakember kiszúrhatja! S így Te is mindig nyugodt lehetsz a társad egészsége miatt! Ha nincs is semmi vele, évente kétszer azért vidd el egy dokihoz! Az oltás miatt egyszer amúgy is kell, de féreghajtást minimum fél évente érdemes! Örömteli állattartást!:)

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. September 14. #11993

talán mert beteg vagy ???