‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Martii gazdi (Boni), 2013. September 24. #2300

Tele van a kutyám eddig még nem látott, dalmata szerű pöttyökkel!

Boninak mindig is pöttyös volt a hasa, meg a feneke körüli rész, azonban most a füle és a háta is tele van, de a szőre nem foltos, csak a bőre. tegnap fürdetés közben teljesen elszörnyülködtem rajta, mert ezekkel a pöttyökkel még nem találkoztam. soha nem volt még bull terrierem, de ilyet még más kutyáknál sem tapasztaltam. ez színhiba, vagy mi lehet? szerintetek lesznek még rajta újabb pöttyök? most kb 14 hetes

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Martii gazdi (Boni), 2013. September 27. #12080

A kérdező hozzászólása:

Köszi! Ma találkoztam egy bullis gazdival és ő mondta, hogy majd ahogy öregszik, egyre több foltja lesz.

Válaszolta fluca96 gazdi (Mázli), 2013. September 24. #12056

Az én kutyámnak is vannak és fürdésnél neki is jobban kijönnek,ő is fehérszőrű(barna foltokkal).Nem kell tartani Rinnynek igaza van ezek csak pigmentfoltok! :)

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. September 24. #12047

szia pontosan hol vannak a pöttyök a hasán ?? mert akkor az csak simán pigment folt attól nem kell félni az normális az én kutyám is kölyök és egyik napról a a másikra kipöttyösödött a hasa a nunija meg a feneke ha a testén máshol találsz sebes foltot attól kell megijedni de ez ártalmatlan pigment folt :) de kétségeid vannak szaladj le egy dokihoz a kutyiddal :)