‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Iszami gazdi (Pici Pindúr), 2013. September 24. #2302

Cicafogváltás

Hello!
én nagyon aggódós vagyok a cicám miatt mindennel kapcsolatban, mert nagyon szeretem és féltem. a lényeg hogy már kérdeztem a fogváltásról, és elmúlt 4hónapos, de még semmit nem vettem észre. azt mondták nekem hogy mikor elkezdi váltani a fogait, lenyelheti és akkor utána kihányja. no az én cicám nem hányt még, és arról is hallottam hogy átmegy rajta. ez lehetséges? egyébként lehet hogy csak túlreagálom a dolgot, de eléggé féltem... előre is köszi a válaszokat!

kategória: macska, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. September 24. #12050

szia a fogukat általában lenyelik minden gond nélkül megemésztik ha csak azt vesszük alapul hogy kint a természetben az egereket gond hányás nélkül szőröstül csontostul megeszik akkor egy fog nem okoz gondot :) ! ha hány vidd orvoshoz mert az nem természetes!!! ha aggódsz a cicád miatt akkor ne hagyd ki a védő oltásokat esetleg vírus teszteket mert vannak olyanok amivel már együtt születik egy cica ill tedd cica biztosa az ablakaidat ha emeleten laksz mert sok cica ha nincs behálózva egy ablak és meglát egy bogarat madarat kiugrik utánuk és leesik az emeletöl és a vég baleset !! esetleg megjelöltetheted microchippel hogy ha kiszalad az ajtón akkor ne vesszen el ha valaki megtalálja és dokihoz viszi meg tudjanak talláni téged és vissza tudják adni neked cicusod.. sok sikert a cicusodhoz

Válaszolta Iszami gazdi (Pici Pindúr), 2013. September 25. #12065

A kérdező hozzászólása:

Rendben,akkor nem agódok tovább a fogváltás miatt. Egyébként jövőhét szerdán megyünk az állatorvoshoz :)