‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gs600 gazdi (Kicsi), 2013. October 03. #2313

Hogyan szokassam le az ágyam szivacsának rágásáról?

Konkrétan a franciaágyamat tépte olyan szinten szét hogy már a szivacsot ette ki belőle,és az nagyon veszélyes.hogyan szoktassam le...már kiabáltam vele..kapott az orrára de semmi.imádja és nem adja fel ezt a "függőségét"

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Vikkus gazdi (Jetta), 2013. October 04. #12107

egy négy hónapos kölyökről beszélünk? hát tán azért csinálja, mert még gyerek :D tele van energiával, szófogadatlan, rosszalkodik. játssz és sétálj vele sokat, erről a viselkedésről tiltsd le, és ha nem tudsz rá figyelni használj szobakennelt.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. October 04. #12113

Nem tekint rád falkavezérként. Ő a falkavezér, és nem mellesleg téged is eltűr az Ő territóriumán. Bezárni?! Ez nem ember, hogy bezárod, és tanul belőle!! Ő E G Y K U T Y A ! ! ! ! Kiengedted, és "agyoncsókolgattad"'. A kutya nem tud különbséget tenni a dicséret, és a babusgatás között. Azzal, hogy mindig akár mit csinál, nem kap következetes nevelést, megtanulja, hogy neki mindent szabad. Nagyon el fogod rontani a kutyádat, ha így folytatod. Ezt nézd meg, lehetőleg végig, sokat lehet tanulni belőle.
http://www.egyikkutyamasiknem.hu

Válaszolta Barbi123 gazdi (goldi), 2013. October 03. #12098

igaza van zoey-nak biztosan rengeteg felesleges energia van benne, vidd el naponta többször sétálni, és játsz vele sokat.
ha nem javul, akkor ne engedd be a szobádba.

Válaszolta Betcs gazdi (Tipi), 2013. October 12. #12189

Az én csivim is nagyon rágcsálós. mindent megrág amit lát. Hiába van rengeteg játéka ő mindig azt rágja, amit nem kellene. a lefárasztás tényleg hatásos. Inkább játszom vele órákig és, akkor alszik jó sokat utána, rágcsálásnak nyoma sincs. Sétáltatni sajnos én még nem tudom, hisz nem kapta meg még az összes oltását. :) Szóval fáraszd jól le! :)

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2013. October 03. #12096

Szerintem van benne feles energia...Azért rág,vagy a fogait akarja koptatni.Vegyél neki valami játékot,hogy koptathassa fogait,és vidd el sétálni.

Válaszolta gs600 gazdi (Kicsi), 2013. October 04. #12109

A kérdező hozzászólása:

Büntiből be akartam zárni a hordozójába,de elővette "azt a nézését" és ki engedtem,jól megcsókolgattam.Nem tudok vele szigorú lenni,tudja hogy neki mindent lehet,simán le morog engem is ha pl zsepit tépi szét és elakarom venni tőle