‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte rini gazdi (rinny), 2013. October 14. #2333

Milyen alapon korcsozhatják le a kutyámat ??

Nem hittem hogy én is írok ide! de ma azt történt : álltam állomáson csillag keverék és sunny cav.king charles kutyámmal türelmesen várva a késő vonatra mikor ordítás hallottam húzz innen az ocsmány korcsoddal együtt először azt hittem nem nekem szól az illuminált női hang de aztán már tudtam mivel közeledett hozzám hogy mégis hozzám intézi kéretlen szavait miszerint hogy vagyok képes együtt tartani egy korcsot egy faj kutyával először próbáltam nem reagálni bár nagyon bántott hogy részeg suttyó bántani meri a kutyáimat és hát ha válaszolok lesüllyedek az ő szintjére de a végén már annyira nem hagyott békén és nyúlkált a kutyáim felé hogy 1-2 perc után nem bírtam és szavaimmal letéptem a nem létező golyóit :) :) hála égnek elhúzott a francba mert bennem emberére akadt :) de az elszomorított hogy körülöttem álltak és nem segítettek nekünk :( ... ti mit tettetek volna a helyemben ha mellettem álltok és várakoztok arra a vonatra ??

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Barbi123 gazdi (goldi), 2013. October 15. #12223

teljesen igaza van Zoey-nak, de tudom, hogy ez nehéz, de próbáld meg, leszrni az ilyen embereket.

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2013. October 14. #12209

A válasz egyszerű! Semmilyen alapon! Nekem sz*rházinak nevezték a kutyusom(nem Zoeyt)én nem állok szóba ienekkel, modortalan emberek... Minden kutya kutya,fajkutya fajkutya,nem fajkutya nem fajkutya.Az is kutya,1 és ugyanaz. Nem kéne külön megitéléseket irni,hogy nagy kutyáknak nem szabad,kiskutyáknak nem szabad.Magyarországon oant is láttam h villamaoson csak szájkosárral...Hát vigyen az szájkosarat akinek muszály,ne az akinek nem agressziv a kutyája -.-" Ezt én teljes mértékben elitélem. Engem teljesen kiborit ha megkülönböztetik a keveréket a fajkutyától.Ugyanaz a kettő. Megértelek!