‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte rini gazdi (rinny), 2013. October 14. #2334

Milyen alapon korcsozhatják le a kutyámat 2

Szóval a ha válaszolok azzal lesüllyedek az ő színvonalára de azok után hogy még tovább provokált és elkezdett nyúlkáni kutyáim felé 1-2 perc után elszakadt nálam is a cérna és olyat válaszoltam hogy szavaimmal letéptem a nem létező golyóit :) :) és hála égnek elkullogott a nő de az nagyon elszomorított hogy akik mellettem várakoztak nem segítettek ti mit tennétek hasonló helyzetben ha mellettem vártatok volna a vonatra ???

kategória: kutya, válaszok száma:7, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Kefni), 2013. October 15. #12216

Az az út is járható, de ha butának néz valaki, és ő maga egy buta ember jobban jársz az iróniával, mert így nem hagyod magad fölöslegesen felhúzni! Persze ehhez némi "színészi" adottság is szükséges mert csak akkor működik ha hitelesen adod elő!! Azt adja meg neki az Úr, hogy kikapja a kezedből és elvigye..... Nem teszi zsebre amit azért kapna!!! Korábban közzé tettem a malackám képével azokat az egyesületeket amelyek Állatvédelemmel foglalkoznak! Ilyen esetben rögtön értesíteni kell Őket, plusz a rendőrséget, no meg Minket itt az oldalon... Ha a bajt keresi magának, mi segítünk neki megtalálni!!!! Természetesen én is maximálisan kiállok a kutyáimért, Ők is keverékek, de senkiházi emberek miatt nem húzom fel az agyam,,,inkább ironizálok....
Fel a fejjel, nem vagy egyedül!!!
Legközelebb kösd magadhoz a hámot, hogy még véletlenül se tudják kikapni a kezedből, de ha még egyszer ez előfordulna, rögtön tegyél feljelentést!!!
Örömteli Állattartást!

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. October 15. #12215

A kérdező hozzászólása:

ja és arról nem is beszélve hogy kiállok a keverék kutyám mellett teljes mellszélességgel !!!!:) nem hagyom hogy lenézzék emiatt pláne nem egy IQ bajnok kocsma töltelék :)

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. October 15. #12213

A kérdező hozzászólása:

alapból én is el poénkodom a dolgot ha a kérdés felevője nem illuminált és agresszív.általában mivel csillag pincher mudi keverék azt mondom hogy német félhosszú szőrű pincher vagy csak azt mondom hogy rattler ami a pincher kevésbé ismert neve.. de akkor amikor nagyon agresszív ember rám támad és ki akarja kapni kezemből a kutyát ez esetben sunnyt akarta .. szóval ha sikerült volna neki és én nem vagyok elég gyors hogy vissza szerezzem akkor egészen biztos hogy valahol szörnyű körülmények között koldult volna vele jobbnak láttam ez esetben felvenni a harcot és elküldeni a ......ba

Válaszolta gs600 gazdi (Kicsi), 2013. October 14. #12212

Mondjuk én folyamatosan kapom az íveket sétáltatás közben amit megsem hallok.Erre felé "tanyán" nem túl elterjedt a csivava kutyus,és amikor meglátják sétálni, "..hány elemmel működik?" , .."fú de furi kutyád van.." , sőt ami a legbántóbb ... " nézzétek már egy patkány..." csak megyek tovább és arra gondolok hogy ezek tudatlan bunkó emberek..SOHA nem fognak felérni az én kutyám szintjére!!!!

Bárki bármit mondjon,nekem ő a legszebb

Válaszolta gs600 gazdi (Kicsi), 2013. October 14. #12211

Kefni ez egy nagyon jó ötlet fajtiszta etióp görbeszőrű mongúz fogó meg is mosolyogtam
Az meg amit az illuminált nőröl gondolok inkább be sem írom ide..Urambocsá ő a saját fajtájában korcs!!!Undorító hogy ilyen emberek vannak komolyan mondom!Én megmondtam volna neki hogy "gyere és probáld ki a korcsom fogait" áááá teljesen együtt érzek veled!Mintha a gyerekedet bántanák! És akkor még csodálkoznak az emberek hogy némelyik kutyatartó többe nézi a kutyáját mint őket!

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Kefni), 2013. October 14. #12210

Jómagam cinikus és ironikus hangulatba kerülök ilyenkor, és valami olyasmivel kezdtem volna, hogy : -Maga nem ismeri? Ez egy fajtiszta etióp görbeszőrű mongúz fogó! Több mint fél millió egy ilyen kutya!,,és ne nyúlkáljon mert veszett, csak ezeknél ez a normális! A nem veszetteket oltani kell veszettséggel évente és akkor 80 évig is élnek...... Valami ilyesmi jönne belőlem kapásból... Ha jól adod elő, a végén még ő érzi magát bután! Amilyen valójában! Amúgy meg tényleg ne törődj a nímandokkal!
Örömteli Állattartást!