‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Martii gazdi (Boni), 2013. October 17. #2337

Szerintetek lehetséges az, hogy hiányzok a kutyámnak???

Kollégista vagyok, hétvégente járok haza, és anyukám minden nap elmondja, hogy éppen melyik személyes tárgyammal/ ruhadarabommal alszik a kutyám. ha éppen nincs semmi "gazdi illatú" akkor a párnám, vagy egy takaró is megteszi. behurcolja őket a kis ágyába és azokkal alszik. amikor hazajövök az ölembe ugrik és ilyen fura röfögés szerű hangot hallat, mintha nevetne. lehet, hogy hiányzok neki?? éreznek ilyet a kutyák?

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Martii gazdi (Boni), 2013. October 18. #12235

A kérdező hozzászólása:

Videóm is van, hogy mennyire tud örülni nekem a kis szerelmem :) majd felteszem Boni adatlapjára. ő az első ilyen kutyusom, kellemeset csalódtam a fajtában! Olyan, mint ha a kisbabám lenne :) nem bírnám elviselni, ha nem lenne. :( köszi a válaszokat :)

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Kefni), 2013. October 18. #12234

Még szerencse, hogy nem olyan könnyű ide fotót beilleszteni, mert nekem vannak olyanok amin minden jóérzésű állattartó elsírná magát!! Én nem szégyenlem, de most, hogy csak írnom kell róla is törölgetnem kell a könnyeimet! Kutyusok Akik a gazdijuk sírjánál fekszenek, vagy a kórház bejáratánál ülnek, nem esznek, nem alszanak, nem csinálnak semmit csak a gazdit akarják, és ha nem kapják vissza, könnyen belepusztulhatnak a bánatba! Persze, hogy éreznek ilyet!!!! Talán sokkal jobban is mint az emberek!! Rendkívül érzékeny a pici lelkük! Ők bármit megtennének, hogy a gazdijukkal lehessenek, és ha végre vele lehetnek akkor még a saját életüket sem féltik, csak Vele lehessenek örökre!!! Nagyon is éreznek, és SOKKAL DE SOKKAL mélyebben mint azt bárki is hinné!! Ha vele lehetsz akkor ez mindig jusson az eszedbe és úgy szeresd Te is Őt, hogy arra gondolsz : -Ő bármit megtenne, hogy Veled lehessen!!!
Örömteli Állattartást!

Válaszolta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2013. October 18. #12233

Ez meglepő módon a macskákra is igaz lehet. Lehet, hogy nem mindegyikre, de Zsömi elképesztő volt, amikor 4 napra magára hagytuk, mert elutaztunk. Egyszer elmentek hozzá a szülők etetni, de mikor mi hazaértünk, le sem akart szállni rólunk. Körbe körbe rohangált a lakáson, nyávogva, és mindenhová 1 cm távolságra követett minket. Kiment a teraszra, de fél perc múlva megint nyávogva rohant befelé megnézni, hogy tényleg itt vagyunk-e.

Zabálnivaló volt a kis drága!