‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Kellybear121 gazdi (Pompom), 2013. November 01. #2349

A hörcsögöm mikor alszik el ?

Tegnap kaptam és nem vagyok jártas a dologban. légyszi válaszoljatok

kategória: kisemlős, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (csillag), 2013. November 05. #12301

nehari szemi nem a megbántás a célom 6 hörcsögnyi tapasztalat az szép hosszú idő de ez nem minden az én tapasztalatom onnan ered hogy állatokkal egzotikus állatok ápolásával is foglalkozom ami neked pici egy főtt krumpli letört vége az a höridnek egy focilabda mérettel ér fel krumplit keményítőt tartalmaz és ezt nehezebb egy állatnak meg emészteni azt tartsd szem előtt ami neked pici kis mennyiség az az ő testméretükhöz képes elég nagy nagy mennyiség még egyszer nem a megbántás a célom nehari ne vedd ugy :)

Válaszolta Minciri gazdi (Szemi Emlékére), 2013. November 03. #12293

Igazad van Rinny, nem muszáj nekik adni ilyeneket, de kis mértékben nem árt. :) 6 hörcsögnyi tapasztalatom van.

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. November 02. #12291

szia ha veszel egy állatot és nemvagy tisztában a tartás technológiájával inkább érdeklődj a biztos válasz érdekében hozzáértő egzotikus állatokkalfolalkozó állatorvossal (ez azért is jó mert ha beteg lesz jo ha tudod kihez fordúlhatsz a blki elött :) !!) de azért az etetéssel leírom az én véleményem :: szárított kenyeret, meg krumplit még főzve sem adhatsz a höridnek mindig abban kell gondolkodni hogy kint a természetes élet terében mit enne krumplit nem hiszem hogy nekiáll főzögetni !! :) :) a kenyérrel az a tévhit van hogy koptatja a fogakat a rágcsálóknál inkább csak elhizlalja őket adj neki friss vizet!!!almát körtét dinnye stb gyümölcsből sokfélét ehet mag nélkül

Válaszolta Minciri gazdi (Szemi Emlékére), 2013. November 01. #12267

Igen, a hörcsög éjjeli állat, így nappal alszik, de nem alussza át az egész napot. :) A "K" betűs szabály is igaz, de szárított kenyeret ( de csak szárítottat) főtt krumplit ( de csak főttet) és körtét ehetnek. :) Viszont karalábé, karfiol, káposzta stb. ilyeneket nem ehetnek! :D

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. November 01. #12266

A hörcsög éjjeli állat, tegát az egész napot átalussza, éjszaka aktív. Fontos, hogy adj neki fehérjét, de csak hetente 2x. (sajt, tejföl, túró) Szeretik a gyümölcsöket, sé a zöldségeket is. De én úgy tudom, a hörikre is igaz, a K betős ételt nem ehet szabály (kenyér, karalábé, krumpli, karfiol, körte stb.)