‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte tompajudit92 gazdi (Suri), 2013. November 05. #2356

Kutyapanzió jó dolog?

Hétvégére elutazom, és senkire nem tudom rábízni a kutyusom itthon. a kis csivavám még csak 4 hónapos lesz, és másfél hónapja van velem. eddig 3-szor aludt nélkülem, de akkor is a testvéremmel volt éjszaka. azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a kutyapanzió (amit persze szigorúan kiválasztok előtte) jó ötlet? egy hétvégéről van szó. nektek vannak kutyapanziós tapasztalataitok? nagyon megköszönném, ha megosztanátok velem!

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Daisygazdi gazdi (Daisy), 2013. November 12. #12358

Le lehet pontozni a válaszomat,de sajnos mi rá vagyunk kényszerülve a panzióztatásra heti szinten.Mindenképpen nézd meg,hová viszed,ha gondolod(és nem reklámot akarok csinálni),keresd meg legalább telefonon a Dogmopolite kutyapanziót,mi már március óta oda járunk és teljes mértékben meg vagyunk elégedve velük,szakmai tudásban,szeretetben nincs hiány.Igaz nem tudom,hogy Budapesten vagytok-e.Ők a X.kerületben vannak.Voltunk előtte már más panziókban is a környéken,de ők a legjobbak.Tudom,hogy személyre szabottan figyelnek a kutyusokra,mozgatva vannak,naponta többször is ki vannak engedve az udvarra,játszanak velük,stb.
Természetesen jobb,ha a kutyus valamennyire megszokott környezetbe kerül,amíg a gazdi távol van,de ha nincs más megoldás,akkor sem kell aggódni,ha jó helyre viszed.

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2013. November 10. #12337

Úgy érdekelne,hogy aki lepontozta a válaszom az miért? Mi rossz van benne? Tud valaki más megoldást a panzión kívül ha nincs akire bízzuk a kutyánkat amíg nem lehet velünk? Mert akkor ne csak lepontozzon,hanem írja is le a véleményét.

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2013. November 07. #12318

Szerintem nyugodtan beadhatod egy megbízható helyre.Alaposan körül kell nézni,hogy milyen körülmények között tartják bent a kutyákat és milyen szaktudással rendelkeznek az ott dolgozók.
Az én kutyám kétszer volt egy egy hetet panzióban,de előtte személyesen megnéztem több panziót,hogy bitos legyek benne,hogy jók a körülmények.
Van olyan panzió is ahol a lakásban tartott kutyákat egy szobában helyezik el,ahol szőnyeg,fotel stb van,mint egy valóságos szobában és nem csak egy benti kennel.

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2013. November 06. #12313

Én nem tudok sokat a panziókról,egyetértek goldival,de az lenne a legjobb szerintem ha hétvégén valamelyik családtagnál/barátnodnál töltené a napokat,bár is én igy tennék. De teljes mértékben egyetértek goldival

Válaszolta Barbi123 gazdi (goldi), 2013. November 06. #12312

persze, nyugodtan add le a kutyust, csak jó helyet keress neki, ahol meggyőződésed, hogy vigyáznak rá