‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Martii gazdi (Boni), 2013. November 09. #2359

A cicám fején volt egy vizenyős dudor, de az előbb kifakadt. nem tudom hogy, de már nincs ott és vérzik a helye. szerintem kikaparta. fertőtlenítettem. mi lehetett az?

Kicsit megnyomtam, hogy ha van benne genny, ki tudjon folyni, de fájtatja. rázza a fejét és kicsit oldalra biccenti. tályog vagy mi ez?

kategória: kutya, válaszok száma:7, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Duda), 2013. November 11. #12353

No, látod Csini, hogy megy ez Neked! Csupán erről van szó, hogy normális hangnemben terelgessük a rászorulókat. Így most már Ő is látja, hogy mit kell tennie, és nem fog félni írni ide, hogy megint csak leszólják. Nem mindenkinek egyértelmű ami Neked(Nekünk) az! Ha ugyanazt írod, csak más, barátságos hangnemben, talán még a felelős Állattartásra is jobban "rávezethető"!,,, de örülök, hogy egyetértünk, és ezzel is bővítsük az oldal hírnevét! :) :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. November 11. #12352

Van benne valami, amit mondasz Duda. De szerintem, aki látja, hogy szemmel láthatóan beteg a kedvence, haladéktalanul elviszi órvoshoz, nem kiíra kérdésben, hogy mi baja. Ezt nevezik felelős állattartásnak. Nem vagyunk orvosok, pontos választ csak az állatorvos tud adni. :)

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Duda), 2013. November 10. #12345

Általam mélyen Tisztelt Fórum Társaim. Remélem magában legbelül, Mindenki tudja, hogy ide az állattartó Társaink azért írnak, hogy SEGÍTSÉGET, vagy tanácsot kérjenek!! Legyen az a kérdés bármely általunk egyértelmű, vagy meglepő,, Nekünk a válaszok MINŐSÉGE a fontos!!! Gondolom Mindannyian szeretnénk ha jobban ismernék ezt az oldalt! ,,,és akkor ismerjék onnan, hogy méltósággal VÁLASZOLUNK!!!!!! Mint egy tanár például!! Senki ember fia sem szeretne egy olyan tanárt a Gyermekének aki hasonlóan válaszol!!
Valami ilyesmit javasolnék elsőre (ha Valaki kötegszik annak is!) :- A Cicáddal olyasmi gond van amit egy szakembernek kell látnia mihamarabb! Ha Valakinek volt is hasonló, az ebben az esetben nem számít! Vidd el Orvoshoz Sürgősen! Ez akár komoly is lehet! Azonnal DOKI!
......és kész! A Blöki.hu Fórumozói nevében Köszönöm! PEACE!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. November 10. #12341

Neharagudj, de annyira nem értem az ilyen állattartókat. Ha látod, hogy beteg a macska, még van időd kiírni ide gey kérdést, és nem elvinni állatrorvoshoz azonnal?

Válaszolta Martii gazdi (Boni), 2013. November 10. #12339

A kérdező hozzászólása:

Gondoltam, valaki olyan is látja a kérdést akinek volt hasonló problémája. De már megoldódott...

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2013. November 10. #12338

Ha felhívod az állatorvost és ezeket elmondod neki,azt fogja mondani,hogy vidd el,látnia kell.Akkor most itt milyen választ vársz,honnan tudja így látatlanba bárki is,hogy ez micsoda és mennyire súlyos?
Vidd el az orvoshoz.

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2013. November 10. #12336

Állatorvos....