‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. November 26. #2376

Lehet-e mellé kiscicát hozni?

Sziasztok! találtunk egy kiscicát, akit jelenleg mamáméknál helyeztünk el. ott viszont nem maradhat. arra gondoltunk, hogy talán ide hozhatnánk, de a 2 és fél éves német juhászkutyánknak nincsenek túl jó élményei a macskákkal. kicsi korában kétszer is csúnyán megkarmolta a szomszéd cicája, és azóta is haragban élnek, s kergetné a többit is. lehet-e valahogy összeszoktatni őket? vagy mivel macska, őt is bántani fogja? keressek másik gazdit a cicának?
a cica 4 hetes. egészen picin találtuk.

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta telemiu gazdi (cinó), 2013. November 30. #12433

azt hiszzem a német juhász kutya jól kilyön más háziállatokkal a kiscica pedig alpból meg fogja szokini

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. November 26. #12420

Ha el hozzátok, szerontem max benti cicának. Azért ha Ginának ilyen rossz élményei vannak a macskákkal, és nem engedném össze őket. Esetleg szájkosarat tegyél rá, és mikor a macska ott, van, tereld el a fgyelmét, labdával, jutalomfalattal, és akkor egy idő múlva jó élményhez köti a macskát. De ez sem biztos arra, hogy ha leveszed a szájkosarat, és otthagyod, akkor nem fogja bántani.